Ana sayfa Sinema Oğlum dizisinde Kubilay Aka’nın partneri belli oldu!

Oğlum dizisinde Kubilay Aka’nın partneri belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin çok yakında ekrana getirmek üzere hazırlıklarını sürdürdüğü Oğlum dizisi oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin son derece güçlü oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği Oğlum dizisi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin son derece güçlü oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Songül Öden, Serhat Teoman ile Timur Acar. Dizinin oyuncu kadrosuna en son yakışıklı aktör Kubilay Aka’nın da katıldığı ortaya çıkmıştı.

En son Aşk 101 ve Cam Tavanlar dizilerinde izlediğimiz Kubilay Aka, Oğlum dizisinde Songül Öden’in canlandıracağı Zeynep karakterinin kardeşi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Çarpıcı hikayesiyle dikkat çeken dizide Kubilay Aka’nın partnerini canlandıracak isim de belli oldu.

Oğlum dizisinde Kubilay Aka’nın partneri belli oldu! 7

Buna göre Kubilay Aka’nın partnerini yine genç bir oyuncu olan Tuğçe Açıkgöz canlandıracak. Genç oyuncu Yaz’ın Öyküsü isimli diziyle ekran dünyasına adım atmıştı. Sol Yanım dizisiyle de kariyerinde önemli bir çıkış yaptı.

Tuğçe Açıkgöz, ardından Menajerimi Ara dizisinde İrem olarak da izleyicinin karşısına çıktı. Yetenekli oyuncu Blu TV’nin sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken dizisi Börü 2039’un başrolü olarak da önemli bir çıkışa imzasını atmıştı. Tuğçe Açıkgöz şimdi de Oğlum dizisinde rol alacak.

İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan bir proje olması nedeniyle de Oğlum’un büyük ilgi çekmesi bekleniyor.