Ana sayfa Dizi Haberleri Bağımlılık yapan Mahkum bakın hangi fenomen diziye benzetildi!

Bağımlılık yapan Mahkum bakın hangi fenomen diziye benzetildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi yayınlanan ilk 3 bölümü ile izleyenleri fazlası ile etkiledi. Dizi hayranları için artık Perşembe akşamları yepyeni bir alternatif var… Camdaki Kız, Barbaroslar, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizileri sadık bir şekilde izleyenleri bile etkileyerek kendisine çeken Mahkum, Fox TV adına son dönemin en iyi yapımlarından birisi olmayı başardı.

Onur Tuna’nın savcı Fırat Bulut olarak hikayede yer aldığını ama bazı eleştirilerle karşılaştığını hatırlatalım. Ünlü oyuncunun savcı görüntüsünde olmadığı eleştirilerinin yanı sıra, bazı sahnelerin duygusunu izleyiciye geçirme konusunda da sıkıntılar olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Dizi hayranları ise sosyal medyada Mahkum için çok olumlu yorumlar yapıyor ve her hafta diziyi de oyuncuları da övgülerle karşılıyor. 23 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan üçüncü bölüm de yine sosyal medyada büyük yankı buldu.

Bağımlılık yapan Mahkum bakın hangi fenomen diziye benzetildi! 13

Binlerce mesaj paylaşıldı ve diziye olan bağlılığın daha da arttığı görüldü. Peki izleyicileri bu kadar çok etkileyen şey ne? Bazı dizi hayranları bu konuda önemli ipuçları veriyor. Mahkum dizisinin bulmaca gibi bir dizi olduğunu ve ne zaman neyin yaşanacağının belli olmamasının da izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Mahkum dizisinde Ezel tadı aldığını belirten bir grup izleyici de var. Ezel ile Mahkum’u karşılaştırmak şimdilik çok iddialı bir durum olur belki ama Mahkum dizisindeki bilmece halinin her bölüm izleyiciyi sürüklediği de bir gerçek.

Her bölümde çıtayı biraz daha yükselten Mahkum dizisi, şimdiden çok sevildi ve milyonlarca sadık izleyici kazandı. Dizinin 4. yeni bölümünü 30 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz. İşte yeni bölümden ilk fragman: