Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’den dikkat çeken yorum; Aslan Burcu hangi konuda tartışmalardan uzak durmalı?

Öner Döşer’den dikkat çeken yorum; Aslan Burcu hangi konuda tartışmalardan uzak durmalı?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer’in youtube kanalındaki Astroloji Televizyonu köşesinde yaptığı burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçtiğini, Merkür gerilemesinin son ereceğini ve Mars’ın İkizler burcuna geçiş yapacağını belirterek tüm bu hareketlerin burçlar üzerinde ki etkisini değerlendirdi. Öner Döşer, 25-31 Mart haftasında Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, bu hafta özellikle sosyal alanınız ve arkadaş çevreniz hareketleniyor ancak tartışmalardan uzak durmanızda fayda var kendi liderliğinizi dışarıda daha fazla gösterme şansı yakalayacağınız bir dönemdesiniz.

Merkür gerilemesinin sona ermesi ile parasal konularda güzel hareketlenmeler olacak. Perşembe ve Cuma günleri sağlık konularına özellikle dikkat etmenizi öneriyorum. Hafta sonu ise ikili ilişkiler açısından ve ortaklıklar konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir.