Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Müjde Uzman aşkından vazgeçemiyor!..

Oyuncu Müjde Uzman aşkından vazgeçemiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Müjde Uzman Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde canlandırdığı ‘Pilot Üsteğmen Funda Turaç’ rolüyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

5 sezon süren ve pazar akşamlarının en başarılı yapımları arasında yer alan ve çok izlenen Savaşçı’nın 85. bölümünde diziden ayrılan oyuncu sonrasında bir süre dinlendi.

En son Blu TV’de yayınlanan Bunu Bi Düşünün adlı yapımda ‘Nalan’ karakterini canlandıran oyuncu şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

Güzel oyuncu geçtiğimiz Ocak ayında  yollarını ayırdığı müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile barıştı. Sık sık ayrılıp barışan çift ilişkilerine 5. kez şans verdi.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında aşk yaşamaya başlayan ve bir dargın bir barışık ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman yeniden bir araya geldi. Uzman, Uğur ile barıştıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncu Müjde Uzman aşkından vazgeçemiyor!.. 8

Kucağında bir buket çiçek ile poz veren ünlü oyuncu, gönderisine kalp emojisi ekleyerek sevgilisini de etiketlemeyi ihmal etmedi. Müjde Uzman, daha sonra da Oğuzhan Uğur ile çekilen bu fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Müjde Uzman aşkından vazgeçemiyor!.. 9

Müjde Uzman, ikinci kez barışmalarının ardından,”Arkadaşlar ayrılık uzun sürmedi, tekrar bir araya geldik. Mutluyuz, her şey yolunda.” demişti. Çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bu fotoğrafla birlikteliklerini yeniden ilan etmiş oldu.