Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu için yeni rolü çok tanıdık! Yeni projesi Hakim ile Kağıt Ev arasında büyük bir benzerlik var!

Erdal Beşikçioğlu için yeni rolü çok tanıdık! Yeni projesi Hakim ile Kağıt Ev arasında büyük bir benzerlik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Hakim’in çekimlerine başlandı. ABD’de büyük ilgi gören Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olacak Hakim’in hikayesi, başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu için bir hayli tanıdık. Beşikçioğlu, eski dizisi Kağıt Ev’deki gibi suç işleyen çocuğunu kurtarmaya çalışacak.

Başrolünde Bryan Cranston’ın yer aldığı ABD yapımı Your Honor dizisi, çarpıcı konusuyla büyük tartışmalar yaratmıştı. Vicdan kavramını tartışmaya açacak olan dizinin Türkiye versiyonunun adı Hakim olacak.

ATV’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerine başlandı, son hız devam ediyor. Dizide, Bryan Cranston’ın hayat verdiği Michael Desiato karakterine usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. Yeni rolü Erdal Beşikçioğlu için çok tanıdık.

Erdal Beşikçioğlu için yeni rolü çok tanıdık! Yeni projesi Hakim ile Kağıt Ev arasında büyük bir benzerlik var! 7

Beşikçoğlu’nun canlandıracağı hakim karakteri, kazara bir mafya babasının oğlunun ölümüne yol açan çocuğunu kurtarmaya çalışacak. Karakter, hakimlikten gelen bilgi birikimini kullanarak oğlunu bu beladan kurtarmaya çalışırken işler daha da sarpa saracak.

Beşikçioğlu, bir önceki dizisi Kağıt Ev’de de buna çok benzer bir rolü canlandırmıştı. Usta oyuncu, Kağıt Ev dizisinde de bir cinayet işleyen kızını hapisten kurtarmak isteyen bir ceza hukuku profesörünü canlandırmıştı. Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Cihan Fırtına, hukuk deneyimini kullanarak kızını kurtarmaya çalışırken de işler iyice karışmıştı.

ATV’de yeni dizisi Hakim’de Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Gülsen Tuncer, Hasibe Eren gibi usta isimler rol alıyor. Dizideki genç oyuncuları ise Fatih Berk Şahin ve Eslem Akar canlandıracak.