Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncular koronavirüse yakalanınca 5 dizinin çekimlerine ara verildi!

Oyuncular koronavirüse yakalanınca 5 dizinin çekimlerine ara verildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanalların büyük bir özenle ekrana getirdiği diziler, izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Her hafta milyonlarca kişiyi peşinden sürükleyen yapımların son zamanlarda Pandemi süreci nedeniyle çekimleri durabiliyor. Koronavirüse yakalananların ortaya çıkmasıyla herkes yeniden testlerden geçiriliyor. Kimi zaman oyuncuların sahneleri azaltılıyor ve karantina süreçleri bitene kadar senaryo değiştiriliyor.

Ancak başroldeki isimler koronavirüse yakalandığında ya da dizinin yönetmeni, çekimlere ara vermekten başka çare kalmıyor. Alınan tüm önlemlere karşın onlarca kişinin çalıştığı set ortamlarında virüs de hızlı bulaşmakta.

Son olarak beş dizinin oyuncularının koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimlere ara verildi. İlk olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin çekimleri durdu.

Oyuncular koronavirüse yakalanınca 5 dizinin çekimlerine ara verildi! 8

Başrolde yer alan Gökçe Bahadır, virüse yakalanınca zorunlu ara verildi. Oyuncunun karantina sürecinin bitmesiyle yeniden sete dönmüştü. Ancak bu kez yine başrolde yer alan isimlerden birisi olan Yiğit Kirazcı’nın da koronavirüse yakalanmasıyla sete yeniden ara verildi!

Kirazcı’nın sevgilisi Pınar Deniz’in de koronaya yakalanması ile birlikte zincirleme bir şekilde Yargı dizisinin de çekimlerinin durmasına neden oldu bu durum!

Yine zorunlu ara verilen bir başka dizide TRT1’de ekrana gelen Barbaroslar oldu. Başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan’ın koronaya yakalanması, setin durmasına neden oldu!

Oyuncular koronavirüse yakalanınca 5 dizinin çekimlerine ara verildi! 9

Ardından bir başka haber de Sana Söz dizisinden geldi. Serkan Altunorak da koronaya yakalanmıştı. Son olarak ise Kanunsuz Topraklar dizisinden benzer bir haber geldi.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldıkları dizinin çekimleri de durduruldu! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Fox TV’nin sevilen dizisinde iki oyuncu birden korona pozitif çıktı; Başak Parlak ve Doğaç Yıldız!

Durumun ortaya çıkmasıyla birlikte çekimler durduruldu ve tüm ekibe yeniden testler yapıldı. Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz net değil!