Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisine yeni başladı, sosyal medya yorumlarıyla şoke oldu!

Yasak Elma dizisine yeni başladı, sosyal medya yorumlarıyla şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine beşinci sezonda katılan isimlerden birisi de Biran Damla Yılmaz oldu. Ünlü oyuncu, sosyetik bir güzel ve Yıldız’ın kocası Çağatay ile yaşadığı yasak aşkıyla diziyi sarsan Kumru karakterini canlandırıyor.

Baraj isimli dizideki yüksek performansının ardından Yasak Elma dizisinde de kariyer çıkışını sürdüren güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı için bir süre sette de yer alamamıştı.

Biran Damla Yılmaz, canlandırdığı Kumru karakterine gelen tepkiler nedeniyle de bir ara büyük sıkıntı yaşadı. İzleyicilerin ilk başta çok sert eleştiriler yaptığını belirten oyuncu, şu açıklamada bulundu:

“Garip… Şimdi artık yüzde elli yüzde elli bölünmeye başladı. Başta çok kötüydü, gerçekten herkes benden nefret ediyordu. Sevmediler beni. Nedense acaba? Ben mutluyum, oynadığım karakterden çok mutluyum. Yasak Elma’da olduğu için de çok mutluyum.”

Yasak Elma dizisine yeni başladı, sosyal medya yorumlarıyla şoke oldu! 7

Kumru karakterinin kendisine zıt olduğunu belirten oyuncu, karakter hakkında fazla bir şey söyleyip de nefreti üzerine çekmek istemediğini söyledi.

Kumru karakteri ile bağlantıyı çok fazla kuramadığını ve kendisine ters bir karakter olduğunu anlatan oyuncu, izleyicileri kızdırıyor olmanın da hoşuna gittiğini, bunu doğru yolda ilerlemek olarak gördüğünü sözlerine ekledi.