Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin pozları adeta romantik komedi filminden fırlamış gibi!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin pozları adeta romantik komedi filminden fırlamış gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, 2014-2015 yılları arasında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli romantik komedi dizisinde rol almışlar ve sonrasında da birlikte olmaya başlamışlardı. O günden beri büyük aşk yaşayan çift, şimdilerde işleri nedeniyle ayrı düşüyorlar.

Serkan Çayoğlu, şu sıralar TRT1 için çekilen dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru’da rol alıyor. Zor ve meşakkatli bir süreç yaşayan oyuncu, başrolünde yer aldığı dizi nedeniyle Kıbrıs’tan ayrılamıyor.

Ahmet Kural, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun yer aldıkları dizi, ekranın beğenilen ve çok izlenen yapımları arasında yerini alıyor.

Fakat oyuncular ve ekip için zorlu bir dönem. Zira, dizinin dönem işi olması ve bunun getirdiği zorlukların yanında ailelerinden ve sevdiklerinden uzak zamanlar geçiriyorlar.

Serkan Çayoğlu ise şu sıralar hayli mutlu! Çünkü sevgilisi Özge Gürel, sık sık kendisini ziyarete gelmekte ve yakın zamanda yine Kıbrıs’ta buluştular.

İkilinin setten kalan zamanlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin eşsiz doğasında yürüyüş yaptıkları, romantik anlar yaşadıkları paylaşımlarına da yansımakta.

Özge Gürel, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımları yaptı. Esprili hareketleriyle gülümseten oyuncu, İngilizce olarak “En son Kıbrıs’ta görüldü” notunu düştü paylaşımına…

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin pozları adeta romantik komedi filminden fırlamış gibi! 9

Romantik komedi filminde tanışan iki oyuncunun aşkları da adeta dizilerdeki gibi! Aşk tazeleyen ikilinin keyifli anları, rol aldıkları dizilerdeki romantik sahneleri anımsatıyor… İşte Gürel’in yayınladığı pozlarından bir başkası…Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin pozları adeta romantik komedi filminden fırlamış gibi! 10

Serkan  Çayoğlu’nu sık sık ziyarete giden Özge Gürel, her seferinde bu özel anlarından kareleri takipçileri ile de paylaşmakta. Çayoğlu da bu geleneği bozmuyor. İşte onun paylaşımlarından  birisi…

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin pozları adeta romantik komedi filminden fırlamış gibi! 11