Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Arjantin’de estirdiği fırtına Türk dizilerinin gücünü gösteriyor!

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Arjantin’de estirdiği fırtına Türk dizilerinin gücünü gösteriyor!

tarafından ker_def

Serkan Çayoğlu ile Özgü Gürel çiftinin Arjantin’de yaşadığı deneyim Türk dizilerinin yurt dışında farklı kültürlerdeki insanları ne kadar derinden etkilediğinin de bir kanıtı olarak görülebilir.

2014 ile 2015 yılları arasında yayınlanan ve büyük ilgi gören Kiraz Mevsimi dizisinin yurt dışında yayınlanması iki ünlü oyuncu için büyük bir kariyer sıçraması oldu. Sette tanışan ve birbirlerine aşık olan ikili, yıllar boyuncu mutlu bir birliktelik yürütmüş ve sonunda da evlenerek hayatlarını resmi olarak da birleştirmişti.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yıllar içinde birbirinden farklı projelerde etkili rollerde yer aldı. Çayoğlu, en son Mehmed Fetihler Sultanı isimli dizide Fatih Sultan Mehmed’i canlandırıyordu.

Özge Gürel ise en son 2022 yılında Sipahi isimli dizi ile ekrana dönmüş ama projenin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

İki ünlü oyuncunun yurt dışında ne kadar büyük bir popülerliğe sahip olduğunu Arjantin’de gerçekleştirdikleri ziyaret ile bir kez daha net bir şekilde anlaşıldı.

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te tarihi bir tiyatroda gerçekleştirilen hayran buluşması çok büyük bir yoğunluğa neden oldu.

Çiftin hayranları kapıda kuyruk oluşturdu, iki ünlü oyuncu gördükleri ilgi karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Güney Amerika’da farklı ülkelerden hayranların da katılımı ile gerçekleşen bu hayran buluşması, tanışmak ve fotoğraf çektirmek için bile insanların ne kadar fedakarca davranabileceğini ortaya koydu.

Hollywood starlarına gösterilen ilginin bir benzerini yaşayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisi, samimi sevgi ve ilgiden çok etkilendi.

Türk dizilerinin dünyaya ne kadar büyük etkisinin olduğunu anlatan bu hayran buluşması, Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çiftinin yaydıkları pozitif enerjinin gücünü de sergilemesi bakımından anlamlıydı.