Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Eyüboğlu’nu Teşkilat dizisine çeken asıl büyük gerçek!

Ezgi Eyüboğlu’nu Teşkilat dizisine çeken asıl büyük gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu, uzun yıllardır sektörde yer alan ve birçok rolüyle de hayranlarını mest eden bir isim… Oyuncu, geçen sezondan bu yana Teşkilat isimli dizide Ceren karakterini canlandırıyor.

Ceren bir istihbarat elemanı ve Türkiye aleyhine çalışıyor. Ceren’in yaptıkları birçok izleyiciyi rahatsız etse de oyuncu adına çok farklı bir rol olduğu için tercih sebebi oldu… Ezgi Eyüboğlu, Ceren karakterinin klişelerden uzak olmasının kendisi için bir çekicilik oluşturduğunu söyledi.

Ezgi Eyüboğlu'nu Teşkilat dizisine çeken asıl büyük gerçek! 16

Women’s Shine Dergisi’ne konuşan ve özel pozlar da veren oyuncu, rolünü çok sevdiğini belirterek şöyle konuştu: “Teşkilat’ dizisinde canlandırdığım Ceren karakterinde beni en çok çeken klişelerden uzak oluşu, bugüne kadar canlandırdığım rollerden farklı oluşu, güçlü bir karakter oluşu, ters köşelerle ve sürprizlerle dolu oluşu. Ben bile bilmiyorum bazı soruların cevabını Ceren’le ilgili, bu gizemli her an ne yapacağı belli olmayan halleri çok hoşuma gidiyor.”

Ankara’da çekimleri devam eden dizinin kendisine yeni farkındalıklar kazandığını anlatan oyuncu, Teşkilat ekibi ile bir arada olmaktan çok memnun.

Ezgi Eyüboğlu'nu Teşkilat dizisine çeken asıl büyük gerçek! 17

Ezgi Eyüboğlu, şu ifadeleri kullandı: “En önemlisi ilk kez uzun süre şehir dışı bir işte çalışıyorum. Eskiden evimden uzakta asla yapamam derdim ama onu da yaptım. Korktuğum şeylerin üstüne gitmek, her korkunun üstüne tek tek çizik atmak beni güçlendiriyor, bir adım öteye taşıyor hayatta. Dizinin en önemli kattığı şey bu diyebilirim kendimle ilgili.”