Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Ulusoy’un özel tasarım elbisesi!

Özge Ulusoy’un özel tasarım elbisesi!

tarafından ker_def

Güzelliği dillere destan Özge Ulusoy Note Cosmetics’in yeni marka yüzü oldu ve bir yıllık anlaşmaya imza attı. Bir yıl boyunca Note Cosmetics’in tüm reklam, tanıtım ve etkinliklerinde Özge Ulusoy görülecek. Basın toplantısında düzenlenen illüzyon gösterisinde ise Özge Ulusoy sihirli kutudan sürpriz yaparak çıktı. Özge Ulusoy lansman toplantısında reklam filminde giydiği özel tasarım kırmızı elbise ile medya mensuplarına poz verdi.

Çok tercih edilen prestijli kozmetik markası olan Note Cosmetics yeni marka yüzü olarak Özge Ulusoy ile bir araya geldi. 11 Kasım Pazartesi günü tüm yurtta aynı anda yayına girecek ve “Güzelliğimin Sırrı” sloganlı reklam filmi güzeller güzeli Özge Ulusoy’un güzellik sırrını ortaya çıkaracak. Reklam filmi için özel olarak yapılan tanıtım davetinde illüzyonist ikili Kıvanç ve Burak çok özel bir illüzyon gösterisi sundu. Kıvanç ve Burak’ın dev kutudan çıkardığı Özge Ulusoy toplantıda güzelliği ile göz kamaştırdı. Zorlu Center, Raffles Otel’de gerçekleştirilen gecede kampanyanın ilk reklam filmi gösterildi.

Note Cosmetics’in ilk reklamı olma özelliği taşıyacak filmde Özge Ulusoy’un güzelliğinin gizemini araştıran ve bulmaya çalışan detaylar anlatılıyor. Güzellik sırrı Note ürünleri olan Özge Ulusoy reklam filminde güzelliğiyle izleyenlerin gözlerini kamaştırıyor. Özge Ulusoy basın toplantısında soruları yanıtlarken “Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Hem illüzyon gösterisinde çok heyecanlandım, hem de mesleğimin zirvesine bir reklam yüzü olarak çıktığım için bugün ayrıca heyecanlandım. Modellik yapıp bu camianın içinden biri olarak gelebileceğim en üst noktaya geldim. Hayallerimden birini daha gerçekleştirmiş oldum. Bu kozmetik markasının ürünlerini özel hayatımda da kullanıyorum. Zaten kullanmadığım bir ürünün de yüzü olmazdım” dedi.

Yaz sonunda Özge Ulusoy ile gerçekleştirilen reklam filmi çekimleri yönetmen Emir Khalilzadeh tarafından yapıldı. Bysmart Reklam Ajansı’nın hazırladığı senaryo ile renkli ve eğlenceli hale gelen reklam filmi önümüzdeki hafta yayına girecek. Reklam ve fotoğraf çekimi için çok profesyonel bir ekip oluşturuldu. Çekimler için mekan olarak pek çok önemli dizi ve film için tercih edilen Beykoz Kundura Fabrikası seçildi. Özge Ulusoy’un giydiği elbise reklam filminin konseptine özel olarak tasarlandı. Özge Ulusoy uzun süren çekimlerde aşırı sıcağa rağmen son ana kadar yüksek enerjisini hiç kaybetmedi ve bu zorlu çekim sürecini profesyonelliği ile kolaylaştırdı. Görüntü Yönetmeni Thomas Buelens sadece Note Cosmetics reklam çekimi için bir günlüğüne İstanbul’a geldi.

Fotoğraf çekimi ise ertesi gün Maslak Fabrika Stüdyosu’nda yapıldı. Son dönemin yükselen fotoğraf sanatçısı Koray Parlak ile oldukça başarılı bir çekim gerçekleştirildi.

Note Cosmetics Pazarlama Direktörü Arzu Kartal lansman toplantısında yaptığı konuşmada “Özge Ulusoy gibi güzellik ve zarafet sembolü bir ismin markamızın yüzü olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Özge’nin markamıza hem ekstra güzellik hem de sıcaklık katacağına eminim. Note Cosmetics Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürecek” dedi.