Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız sette çok eğleniyor ama reytingler eglendirmiyor!

Özge Yağız sette çok eğleniyor ama reytingler eglendirmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisi ile parladı. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, düzgün diksiyonuyla da karakterleri başarıyla canlandırıyor.

Özge Yağız, 2021 yılında ilk olarak Star TV ekranında Sol Yanım dizisi tecrübesi yaşadı. Dizi gençlere yönelik iyi bir projeydi ama reytingler pek de beklenilen gibi gelmedi. Sol Yanım 12 bölüm sürdü. Özge Yağız ise yaz döneminde anlaşma yaparak İçimizden Biri isimli dizinin ekibine katıldı.

Bora Akkaş ile birlikte komedi performansı sergileyen Özge Yağız için sette her şey yolunda. Önceki gün canlı yayında partneri ile keyifli anlar yaşayan oyuncu, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Özge Yağız, sette çok iyi bir ekip olduklarını ve çok eğlendiklerini söyledi.

Özge Yağız sette çok eğleniyor ama reytingler eglendirmiyor! 7

Bazı sahnelerde gülmekte çekim yapma fırsatı bulamadıklarını belirten oyuncu, her şeyin yolunda olduğu mesajını verdi. Ancak dizinin reytingleri noktasında çok farklı bir durum yaşanıyor.

Sette ekip eğlenceli ve keyifli anlar yaşıyor ama reytingler gelince bu durum biraz can sıkıcı oluyor. Pazar akşamı dizinin 3. bölümü yayınlandı. İlk iki bölümde nispeten ilgi gören ve dikkat çeken dizinin 3. bölümde ciddi bir düşüş yaşaması ise talihsizlik oldu.

Teşkilat ve Yargı dizilerinin çok güçlü oldukları Pazar akşamı, Uzak Şehrin Masalı ve İkimizin Sırrı gibi dram yapımları arasında İçimizden Biri en düşük reytingleri elde eden dizi konumuna geriledi.

Özge Yağız ve Bora Akkaş uyumu çok beğenildi ve hikaye de izleyenler tarafından ilgi görüyor. Ancak reytinglerde tüm kişilerde 17. sırada yer alan, AB’de günü 28. olarak tamamlayan ve ABC1’de ise 21. olabilen bir dizinin sıkıntıda olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Show TV’nin yeni sezonda en çok güvendiği dizilerden olan İçimizden Biri’nin önümüzdeki haftalarda sergileyeceği performansı merakla bekleniyor. İşte dizinin 3 Ekim Pazar günü yayınlanacka olan 4. bölüm fragmanı: