Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisinin 3 ünlü oyuncusu, Üç Kız Kardeş’te yeniden buluştu!

Adı Efsane dizisinin 3 ünlü oyuncusu, Üç Kız Kardeş’te yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 28 Ocak 2017 tarihinde başlayan ve 29 Ağustos 2017 tarihinde de final yapan Adı Efsane dizisi tam 29 bölüm sürdü. Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide genç isimler de dikkat çekti.

Bu oyunculardan birisi Melis Aksoy karakterini canlandıran Almila Ada oldu. Genç oyuncu daha kariyerinin başlarındaydı ve oldukça iyi performans sergileyerek geniş bir kitlenin hayranlığını kazandı.

Almila Ada gibi genç oyunculardan birisi de Özgü Kaya oldu. Aksi bir karakter olan Sibel’e hayat veren Özgü Kaya ilk dizi performansında büyük beğeni topladı. Güzelliği ile de dikkat çeken Özgü Kaya, kısa sürede hayran kazandı ve Adı Efsane ile başladığı yolculukta farklı yapımlarla kariyerine devam ediyor.

Dizide Komiser Hasan olarak izlediğimiz usta oyuncu ise Reha Özcan oldu… Ünlü oyuncu yine başarılı bir performansa imza atarak Adı Efsane dizisinin unutulmazları arasına katıldı.

Adı Efsane dizisi başrol oyuncularının ilk 20 bölüm sonra ayrıldığı, ikinci sezonda beklentilerin altında kalan bir yapım olarak da akılda kaldı… Şimdi bu önemli dizinin 3 oyuncusu yeni bir dizide buluştu.

Almila Ada, Özgü Kaya ve Reha Özcan 2022 yılında Kanal D ekranında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş isimli dizinin kadrosunda yer aldı. Adı Efsane dizisi de yine aynı kanalda yayınlanmıştı. Bu sürprizler dikkat çekici oldu.

Aradan geçen 4 yılın ardından Adı Efsane ile dikkatleri çeken Almila Ada yeni dizisinde Dönüş karakterini canlandıracak. Özgü Kaya ise Türkan olarak izleyici karşısına çıkacak. Reha Özcan’ı da kızları babası rolünde izleyeceksiniz.

İclal Aydın’ın çok satılan aynı isimli romanından uyarlanan dizide başrolde yer aldığını da hatırlatalım.