Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinden sonra Özgü Kaya’nın kariyer yükselişinde yeni adım!

Üç Kız Kardeş dizisinden sonra Özgü Kaya’nın kariyer yükselişinde yeni adım!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Özgü Kaya, 2017 yılında Adı Efsane dizisindeki Sibel karakteri ile adım attığı dizi dünyasında sınırlı sayıda projede yer aldı ama, kendisine güçlü bir yer edinmeyi başardı.

1996 yılında dünyaya gelen oyuncu, son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi haline gelmeyi başardı. Mehmetçik Kutül Amare dizisinin ardından başrolünde yer aldığı Kimsel Bilmez projesi ile geniş kitleler tarafından fark edilen oyuncu, en son yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisiyle ise adeta bir kariyer sıçraması yaşadı.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan ve 3 yıllık büyük bir başarı hikayesi olarak kabul edilen Üç Kız Kardeş dizisi tamamlandıktan sonra çok yorulan oyuncu bir süre dinlenmek istediğini söylemişti.

Ancak basında yer alan gelişmelere bakıldığında Özgü Kaya’nın yeniden setlere dönmek için iyi bir sebebinin olduğu anlaşılıyor.

Safir isimli dizi ile öne çıkan Burak Berkay Akgül’ün erkek başrol olduğu Güzel Aşklar Diyarı isimli yeni dizi projesinde kadın başrol olarak da Özgü Kaya’nın yer alacağı ortaya çıktı.

Yeni sezonun etkili projelerinden birisi olması beklenen Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekimleri birçok hikayeye mekan olan Kapadokya’nın muhteşem doğasında yapılacak.

Özgü Kaya’nın Zeynep isimli karakteri canlandıracağı dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

Halil Ergün, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi dikkat çeken isimlerin de dizinin kadrosunda yer alacağına yönelik basında çeşitli haberler yer almaya devam ediyor.