Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz hiç estetik yaptırdı mı? İşte ünlü oyuncunun canını sıkan durum!

Pınar Deniz hiç estetik yaptırdı mı? İşte ünlü oyuncunun canını sıkan durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterinden bu yana sürekli gündemde. Üst üste farklı projelerde izlediğimiz oyuncu, özellikle Aşk 101 dizisiyle yeteneklerini sergilemişti.

Kaan Urgancıoğlu ile Aşk 101 dizisinde başlayan partnerliğini Yargı ile sürdüren Pınar Deniz, hem yetenekleri hem de güzelliği ile sürekli gündemde yer alıyor… Yiğit Kirazcı ile sinema filmi çekimi sırasında tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu hem iş yaşamında hem de özel hayatında mutlu bir dönem geçiriyor.

Geçtiğimiz hafta sevgilisi ile birlikte koronavirüse yakalandığı da ortaya çıkan oyuncunu durumu iyi… Pınar Deniz, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’nin youtube’daki sohbet programına partneri ile birlikte katıldı.

Pınar Deniz hiç estetik yaptırdı mı? İşte ünlü oyuncunun canını sıkan durum! 8

Konu estetiğe geldi ve sanki tüm oyuncuların manken gibi olması gerekiyormuş gibi bir algının bulunduğunu söyleyen Hakan Gence, bu durumu Pınar Deniz’in yorumlamasını istedi.

Pınar Deniz, “Benim estetiğim yok” diyerek bu konuda şüphesi olanların merakını giderdi. Oyuncu, estetik yaptırmak ister ise bunu çekinmeden yaptıracağını net bir şekilde açıkladı.

Pınar Deniz hiç estetik yaptırdı mı? İşte ünlü oyuncunun canını sıkan durum! 9

Bir dönem magazin gündemine gelen ve oyuncunun eski fotoğrafı ile yeni halinin yan yana getirilmesi sonrasında estetikli olduğu iddia edilen oyuncu, bunu yalanladı.

İşte Pınar Deniz’in estetik konusuyla ilgili en net açıklaması: “Bunun sadece kadınlar üzerinden yapılıyor olması biraz benim canımı sıkıyor. Bir kadın popüler olmaya başlayınca, eski fotoğrafı yan yana getiriliyor. Diyor ki, yüz oturması diye bir şey var.. Benim ilk oynadığım işimdeki fotoğrafı yan yana getirmişler. Benim estetiğim yok. Ama istersem yaptırırım. Estetik yaptıran kadınları da rahat bırakın. Genel olarak kadınları da rahat bırakın. Nasıl görünmek istiyorlarsa öyle görünsünler.”