Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi için büyük şok! Teşkilat açık ara önde, Yargı çaresiz!

Yargı dizisi için büyük şok! Teşkilat açık ara önde, Yargı çaresiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı isimli Kanal D dizisinin müthiş bir çıkış yaptığını herkes dile getiriyor. Pazar akşamları yayınlanan dizi hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de anlatım tarzı ile izleyenleri fazlasıyla etkiledi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi de yine çok başarılı bir partnerlik süreci geçiriyor.

Yargı dizisinin senaryosu için 2 yıldır büyük çaba harcayan Sema Ergenekon’un ortaya çıkardığı sonuç bir harika… Dizinin izleyicileri adeta bulmaca çözer gibi ekran başında olayları anlamaya çalışıyor. Bu durum da ilginin bir hayli yüksek olmasını sağlıyor.

Reytingleri de çok iyi gelen ve pazar rekabetinde Teşkilat’tan birinciliği de zaman zaman alabilen bir dizi Yargı… Ancak Kanal D’nin gurur duyduğu dizinin bir eksikliği de dikkatleri çekiyor.

Yargı dizisi sosyal medyada zaman zaman öne çıkıyor ve çok konuşuluyor ama yapılan araştırmaya göre diğer diziler karşısında durumu pek de iyi görünmüyor.

Medya Takip Merkezi’nin Aralık ayı ölçümleri ortaya çıktı. Sosyal medyada en çok konuşulan diziler listesinde ilk 10 yapım için güçlükle girebilen Yargı, 243 bin ileti ile dokuzunculuk elde etti.

Yargı dizisi için büyük şok! Teşkilat açık ara önde, Yargı çaresiz! 9

Listenin başında ise Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi bulunuyor. 1 milyon 500 binden fazla ileti ile Aşk Mantık İntikam’ın muhteşem başarısını kutlarken, Yargı dizisinin 243 bin ileti ile aslında sosyal medyada ne kadar düşük olduğunu da anlayabiliyoruz.

Yargı dizisinin rakibi Teşkilat’ın 1 milyon 100 bin ileti ile 1 aylık dönemde ortaya koyduğu muhteşem çıkış ikincilik getirdi. Teşkilat ile reytinglerde yarışan Yargı dizisinin, sosyal medyada bu kadar gerisinde kalması da düşündürücü bir gelişme.

Yargı dizisi ekibinin sosyal medyaya daha çok önem vermesi gerektiğini de bu listeden anlayabiliyoruz.