Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!..

Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Yargı dizisi 2 haftalık bir yayın arası verdi. Dizide ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması sonucu yaşanan ani gelişme dizinin sadık izleyicisini bir hayli üzdü.

Bir süredir karantinada olan Pınar Deniz, hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor. Sağlık durumu iyi olan oyuncunun canı karantinada sıkılınca instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru cevap yaptı.

Ünlü oyuncu, 10 takipçisinin sinema ve kitap konusunda sorduğu soruları yanıtlayacağını belirterek hayranlarını mest etti.

Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!.. 10

Pınar Deniz bu vesileyle bir hayranının sorusu üzerine, Charles Bukowski’nin hayatına yön veren aşağıdaki cümlesini de sevenleriyle paylaştı.

Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!.. 11

Kitaplığından bir bölümü de takipçileriyle paylaşan oyuncu, bir hayranının sorusu üzerine, Six Feet Under adlı diziyi defalarca izleyeceğini söyledi.

Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!.. 12

Yargı dizisinin yeni bölümleri ile 09 Ocak Pazar akşamı izleyiciyle tekrar buluşmaya hazırlanan oyuncunun paylaşımından karantina da bol bol film izleyip kitap okuduğu anlaşılıyor.

Anlaşılan o ki karantina oyuncu için, iş yoğunluğundan yarım bırakmak zorunda kaldığı film ve kitapları bitirmesi açısından için iyi bir fırsat oldu.

Pınar Deniz karantinada kendini kitap ve filmlere verdi!.. 13