Ana sayfa Sosyal Medya Reyting yenilgisi yaşayan Camdaki Kız izleyicisi Nalan’ın mıymıylığından bıktı!

Reyting yenilgisi yaşayan Camdaki Kız izleyicisi Nalan’ın mıymıylığından bıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümünde elde ettiği reyting sonucuyla büyük şok yaşadı. Birinciliği Fox TV dizisi Mahkum’a kaptıran Camdaki Kız’da izleyiciler hikayenin yavaşlığından, Nalan’ın mıymıylığından bıktı.

Geçen sezon ilk kez ekrana gelmesinden bu yana reytinglerde birinciliği elden hiç bırakmayan Camdaki Kız dizisi dün akşamki bölümüyle büyük bir hezimet yaşadı. Dün akşam 26. bölümü yayınlanan Camdaki Kız reyting birinciliğini Mahkum’a kaptırdı. Üstelik Camdaki Kız AB ve ABC1 gruplarında ikincilik elde ederken tüm kişiler kategorisinde ise Bir Zamanlar Çukurova’nın da gerisine düşerek dördüncü oldu.

Hem Camdaki Kız ekibi, hem yayıncı Kanal D hem de izleyici bu sonuç karşısında şok oldu. Ancak bir yandan da Camdaki Kız izleyicileri diziyle ilgili sıkıntılarını sosyal medyada dile getirdi.

Sosyal medya paylaşımlarında dikkat çekilen en önemli konu Camdaki Kız’da hikayenin çok yavaş ilerlemesi ve Burcu Biricik tarafından canlandırılan Nalan’ın sürekli ağlamaklı ve ezik halleri. Ayrıca esas hikayeye bir türlü giriş yapılamaması ve yan karakterler üzerine çok fazla odaklanılması artık izleyicinin sabrını taşırmış durumda. Bir izleyici “Nalan’ın saflığı, mıymıylığı baydı artık” diye dile getirdi diziyle ilgili duygularını.

Bir başka izleyici de tepkisini “Dizinin ,saçma kurgudan çıkıp , gerçek hikayeye dönmesini bekliyorum. İşte o zaman yine zirveye oturacak bu dizi.2 sözleriyle dile getirdi.

Bir izleyicinin tepkisi ise daha sertti. İzleyici yaptığı paylaşımda “Ohhh beter olsun. Aylardır dilimizde tüy bitti gerçek hikâyeye giriş diye diye. Senarist ısrarla Sedat Muzo Melisa izletti bize