Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’ye yeni yıl hediyesi Mahkum’dan geldi! Camdaki Kız’ı ile geçerek birinci oldu!

Fox TV’ye yeni yıl hediyesi Mahkum’dan geldi! Camdaki Kız’ı ile geçerek birinci oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılı Fox TV için bir hayli sıkıntılı geçti. Özellikle de yeni yayın döneminin başladığı eylül ayından itibaren. Arka arkaya yayınlamaya başladığı diziler tutmayınca final yapan Fox TV yıl sonunda nihayet yıl boyunca beklediğine kavuştu. Yeni dizisi Mahkum, Fox TV’ye en güzel yılbaşı hediyesi verdi.

Sezon başından bu yana altı dizisi hakkında final kararı vermek zorunda kalan Fox TV, yıl boyunca herkes tarafından eleştirildi. Fazladan dizi stokladığı için yeni dizilere şans vermediği için eleştirilen Fox TV bazı izleyiciler tarafından çok ağır suçlamalara maruz kaldı. Hatta bazı izleyiciler bir daha hiçbir Fox TV dizisini izlemeyeceklerini söyledi.

Altı dizinin final kararının ardından Fox TV nihayet aradığı reytingi Mahkum dizisiyle buldu. Mahkum dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle tüm kategorilerde reyting birincisi oldu. Böylece Mahkum, Fox TV’ye yılın son gününde en güzel hediyeyi verdi.

Fox TV’ye yeni yıl hediyesi Mahkum’dan geldi! Camdaki Kız'ı ile geçerek birinci oldu! 7

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Mahkum dizisi oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Dizinin en dikkat çekici karakteri ise Savaş ve Barış isimli birbirine tamamen zıt ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu.

Yetenekli oyuncu aynı anda iki karakteri başarıyla canlandırarak deyim yerindeyse oyunculuğunun zirvesine ulaştı. Mahkum aynı zamanda İsmail Hacıoğlu için kariyerinin de dönüm noktası oldu. İzleyiciler her bölümün sonunda İsmail Hacıoğlu’nu övgülere boğuyor.

Onur Tuna da Mahkum’da ortaya koyduğu oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. En son yine Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteriyle kariyerinin çıkışını yapan yakışıklı oyuncu Mahkum’la olgunluk dönemini yaşıyor.