Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisinin gidişatını tek fotoyla güzel özetledi!

Pınar Deniz, Yargı dizisinin gidişatını tek fotoyla güzel özetledi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, yarın akşam (12 Aralık) 13. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi, ilk yayınlandığı günden beri heyecanla takip edilmekte. Her hafta yaşanacakların tahmin edilmesi zor bir senaryo bekliyor izleyicileri.

Senarist Sema Ergenekon, hiç beklenmeyen gelişmeler imza atıyor hikayede. Çözülmeyeceği sanılan durumlar bir anda çözülürken, hiç tahmin edilmeyen gerçekler ortaya çıkıyor. Karakterlerin kimi sırları, özel hayatlarındaki bilinmeyenler izleyiciyi şaşırtan gelişmeler olmakta.

Avukat Ceylin karakterine Pınar Deniz hayat verirken Savcı Ilgaz’ı da Kaan Urgancıoğlu canlandırmakta. İkilinin ekran uyumu, daha önce birlikte rol aldıkları Netflix’in Aşk 101 dizisinde zaten testten geçmişti. İzleyenlerin birbirlerine çok yakıştırdıkları iki oyuncu, başarılı performanslarıyla beğeni topluyorlar.

Dizinin öne çıkan diğer iki karakteri ise Komiser Eren ve Savcı Pars. Aslında Ceylin’in kardeşi İnci’nin öldürülmesi olayının izini süren, hepsi de mesleklerini dürüstçe yerine getiren ve kendi aralarında kimi zaman anlaşmazlık olsa da konu cinayet ve hukuk olduğunda taviz vermeyen isimler.

Eren karakterini dizide Uğur Aslan canlandırıyor. Dizi ilerledikçe Eren’in de geçmişindeki sırlar ortaya dökülmekte. Yıllar sonra bir kızı olduğunu öğrenen Eren, Ceylin ve Ilgaz’ın en büyük yardımcısı…

Savcı Pars karakteri ile kimi zaman başrollerden rol çalan Mehmet Yılmaz ise yine oyunculuğunu konuşturmakta! Dizide çoğu zaman sosyal medyada öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

İşte bu üç isim, bir cinayetin çözülmesi ve daha pek çok olayın ortaya çıkarılmasında kilit isimler. Dolayısıyla Yargı dizisinin vazgeçilmezleri. Dizide kimi gerginlikler yaşansa da kamera arkasında bu üç başarılı oyuncu, birbirleriyle de iyi anlaşmaktalar.

Pınar Deniz’in setten yaptığı bir paylaşım bu durumu ortaya koyarken, fotoğrafa düştüğü not ise Yargı dizisinin adeta gidişatını ortaya koyan bir cümle olmuş: “Mahşerin 4 atlısı!”

İşte bu dört ismin, İnci cinayetini ve başka olayları bir bir çözerek suçluları adalet önüne getirmesi heyecanla bekleniyor…