Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse tahmin etmemişti! Star TV’nin iddialı yapımı beklenmeyen bir sonla bitiyor!

Kimse tahmin etmemişti! Star TV’nin iddialı yapımı beklenmeyen bir sonla bitiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezona iddialı giren kimi projeler, daha bir kaç bölümü yayınlandıktan sonra kanallar tarafından düşük reyting nedeniyle finale gidiyor. Artık izleyici bu duruma alıştı ama reytingleri yüksek olmasa da sosyal medyada çok ses getiren projeler de benzer akıbete uğrayınca haklı bir isyan başlıyor izleyicide.

Kimi dizilerin hikayeleri beğenilmiyor, kimileri karşısındaki daha çok izlenen yapımların arasında kayboluyor, kimilerini yıldız isimler de kurtaramıyor!

Sebep ne olursa olsun her biri büyük emeklerle ve aylarca süren hazırlılarla ekrana getirilen yapımlar, doğal olarak başlangıçta iddialı bir şekilde sunuluyor. Oyuncular da tanınan ve iddialı isimler olunca, izleyici için bir seçenek oluşturuyor.

Star TV’nin 6. bölümü yayınlanan dizisi Sana Söz dizisi de aynı iddia ile ekrana gelmeye başladı. Konu hayli güncel, oyuncular başarılı ve sevilen isimler olunca, iddiası da büyük oldu.

Sana Söz dizisi, ekran başındaki büyük bir kesimi özellikle gündüz kuşağında kendisine çeken ve çoğu zaman hayret verici gerçek olayların izinin sürüldüğü yapımları konu almaktaydı. Gündüz kuşaklarında yayınlanan ve cinayet, adam kaçırma gibi dehşete düşüren adi suçların izinin sürüldüğü Müge Anlı benzeri programlardan yola çıkan senaryosu ile tanıtımları dönerken dikkatleri çekmişti.

Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın heyecanla rollerine sarıldıkları ve inandıkları yapım, ne yazık ki 1. bölümünden beri beklenen ilgiyi göremedi!

Polisiye dram olarak ekrana gelen Sana Söz dizisinin böylesi bir sonuç elde etmesini kimse beklemiyordu! Zira, 3. sayfa haberi olarak adlandırılan olayların konu edildiği programlar bunca ilgi görürken, konusu benzer hikayelerden yola çıkılarak oluşturulan Sana Söz’ün son yayınlanan bölümüyle tüm kişilerde 20. sırada ve AB’de 32. sırada yer alması, tam bir hezimet oldu! Bu kadarının beklenmediği bir yapım olarak Star TV’nin şimdi dizi için ne karar vereceği merakla bekleniyordu.

Sonunda kanaldan gelen açıklama ile dizinin final yapacağı öğrenildi! Dizinin hafta içi yayınlanacak olan 7. bölümüyle ekrana veda edeceği duyuruldu!

O3 Medya’nın imzalı dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme almakta. Dizide Erkan Petekkaya bir polisi, Nehir Erdoğan ise program sunucusunu oynuyordu.