Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’e göre Yargı dizisinin asıl başarısı işte bu!

Pınar Deniz’e göre Yargı dizisinin asıl başarısı işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Teşkilat ile birincilik mücadelesine de giren ve bunu kazanan Kanal D dizisinde her şey yolunda gidiyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Ceylin ve Ilgaz karakterlerini izleyiciler beğendi, onların hikayesi de milyonları ekran başına topluyor.

Pınar Deniz, dizi ile birlikte popülerliğini daha da artırdı. Rol aldığı reklam filmiyle de ekranlarda yer almakta olan oyuncu, kariyerinin altın dönemini yaşıyor… Pınar Deniz, Yargı dizisinin senaryosunu ilk okuduğunda riskli bir proje olarak görmüş. Bunun nedeni de senaryo matematiğinin çok farklı olmasıymış.

Ünlü oyuncu bu konuyu ilk kez açıkladı. Dizinin kafa karıştıran birçok noktası olduğunu ifade eden oyuncu, böyle bir projenin izleyici tarafından sevilmesinin önemine işaret etti. Yargı dizisi ekibinin başarısını kutladığı gecede konuşan Pınar Deniz, kendilerinin bile sette senaryoyu konuşup, tartıştıklarını ve çok etkilendiklerini anlattı.

Dizinin izleyicilerine de gönderme yapan ünlü oyuncu, böyle senaryo matematiği farklı olan ve karışık gibi duran bir işin izleyici tarafından beğenilmesini, sektör adına büyük bir gelişme olduğuna değindi.

Pınar Deniz'e göre Yargı dizisinin asıl başarısı işte bu! 7

İzleyicilere de iltifatta bulunan oyuncu, şöyle konuştu: “İlk senaryoyu okuduğumda bana riskli gelmişti. Çünkü çok fazla kafa karıştıran ve katil kimden ziyade, farklı bir şey vardı. Farklı bir matematik vardı senaryoda. Seyircinin bunu sevmesi beni gerçekten sektör adına çok umutlandırdı. Çok mutluyum, çünkü herkes işinin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çıkıyoruz ve hepimiz senaryoyu konuşuyoruz”

Kaan Urgancıoğlu de senarist Sema Ergenekon’un çok iyi bir iş çıkardığını ifade etti. Ünlü oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini şu sözlerle anlattı:

“Çok şanslı hissediyoruz, her şey yolunda gitti. Çok güzel bir ekip bir araya geldi. Muhteşem bir senaryomuz, senaryo yazarımız var.”

Yargı dizisi Kanal D için de bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı başardı. Dizinin güçlü hikaye olur ise Teşkilat gibi çok etkili diziler karşısında bile başarılı olunabileceğini göstermesi bakımında önemli bir mesajı da var.