Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisinin Serenay Sarıkaya için anlamı büyük!

Şahmaran dizisinin Serenay Sarıkaya için anlamı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Şahmeran isimli dijital dizi için sete çıkan oyuncu, başrolde Burak Deniz ile birlikte yer alıyor.

Özel hayatında da mutlu günler yaşayan oyuncu, en son bir dergiye verdiği hoş pozlarla da gündem oldu. Güzelliği ile göz dolduran oyuncu çarpıcı pozlarıyla instagram hesabından yeni imajını hayranları ile paylaştı. Farklı saçları ve görünüşü ile dikkatleri çeken Serenay Sarıkaya, takipçilerinden de çok hoş yorumlar aldı.

Şahmaran dizisinin Serenay Sarıkaya için anlamı büyük! 8

Dünyaca ünlü bir marka ile de reklam işbirliği yapan oyuncu, iş yaşamında önemli adımlar atmayı sürdürüyor. Bu yılları hayatının en önemli dönemi olarak ifade eden Serenay Sarıkaya’nın dergide yer alan şu sözleri de dikkat çekti:

“Her an defalarca şükrettiğim, sanırım hayatımın en güzel dönemindeyim. Uzun süre özlemle ve sabırla çalışmayı beklemiştim. Şimdi beni çok mutlu eden işbirlikleri hem de birkaç ay önce başladığım Şahmeran dizisi çekimleri ile hayallerimin ötesinde mutlu ve yoğunum. Özlemişim bu tempoyu.”

Şahmaran dizisinin Serenay Sarıkaya için anlamı büyük! 9

Şahmeran dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Adana’da çalışmaya başlayan ekip yoğun bir süreç yaşıyor. Dizinin çekimleri Datça da devam edecek. Projenin 2022 yılında Netflix’te yayınlanması bekleniyor. Serenay Sarıkaya hayranları uzun süre sonra oyuncunun yeniden setlere dönmesi nedeniyle çok memnun.