Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’in ‘Yargı’ heyecanı!

Pınar Deniz’in ‘Yargı’ heyecanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı, Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisinin çekimlerine başlandı.

Dizinin resmi instagram hesabından paylaşılan fotoğrafla da çekimlerin başladığı duyuruldu. Dizi eylül ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Pınar Deniz'in 'Yargı' heyecanı! 9

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncularından Pınar Deniz’de çekimler başladığı için çok heyecanlı, Deniz, instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla heyecanını takipçileriyle de paylaştı.

Pınar Deniz'in 'Yargı' heyecanı! 10

Daha önce Netflix için çekilen ‘Aşk 101’ dizisinde bir araya gelen ve aralarındaki uyum çok beğenilen Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin ‘Yargı’ dizisinde yeniden baş rolleri paylaşıyor olması hayranlarını da sevindirdi. Dizide Deniz ve Urgancıoğlu’nun yanı sıra, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat,Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı gibi usta isimler yer alıyor. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatacak olan ‘Yargı’ dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.

Pınar Deniz'in 'Yargı' heyecanı! 11