Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya hayranlarını heyecanlandıran haber! Oyuncu, ekranlara geri mi dönüyor?

Hazal Kaya hayranlarını heyecanlandıran haber! Oyuncu, ekranlara geri mi dönüyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya son olarak dünyaca ünlü ‘Shameless’ dizisinden uyarlanan ‘Bizim Hikaye’ dizisinde başrol oynamıştı.

2019 yılının başlarında beş yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Ali Atay ile dünya evine giren ve aynı sene oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan ünlü oyuncu bu arada dijital platformda yayınlanacak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizi için kamera karşısına geçti.

Hazal Kaya hayranlarını heyecanlandıran haber! Oyuncu, ekranlara geri mi dönüyor? 7

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, oğlu dünyaya geldikten sonra setlere ara veren güzel oyuncudan sevindiren haber geldi. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, Kaya yaklaşık iki yıl sonra bir televizyon dizisinde rol alacak.

Kaya, önümüzdeki haftalarda çekimleri başlayacak dizide, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan bir karakteri canlandıracak. Haberi duyan Hazal Kaya hayranları heyecanlanırken, oyuncu tarafından henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan Kaya’nın rol aldığı ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinin daha ilk sezonu gösterilmeden, yayıncının isteği üzerine ikinci sezon için sete çıkacağı iddia edildi.