Ana sayfa Dizi Fragmanları 6 dizisi tutan TRT1’de bir dizi tutmadı ve final kararı geldi!

6 dizisi tutan TRT1’de bir dizi tutmadı ve final kararı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında haftanın 7 günü için 7 önemli dizi bulunuyor. Alparslan, Masumlar Apartmanı, Dünya Hali, Barbaroslar, Kıbrıs Zafere Doğru, Gönül Dağı ve Teşiklat dizileri pazartesiden pazar gününe ekranda yayınlanıyor.

Bu 7 dizi arasında çok iyi performans gösterenler çoğunlukta. Sadece Dünya Hali dizisi çok düşük reytingler alıyor ve hikayenin tutmadığını söylemek mümkün. Bir de Kıbrıs Zafere Doğru dizisine yönelik ilgide de azalma var. Ancak diğer 5 yapım TRT1 adına büyük bir gurur kaynağı olarak ekranda varlıklarına devam ediyor.

Dünya Hali dizisi diğer 6 diziden farklı olarak finale doğru adım adım ilerliyor. Pelin Abay ile Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin düşük reytingler alması üzüntü verici oldu.

Absürt komedi hikayesi ile öne çıkan Dünya Hali dizisi hakkında çok fazla haber yapılması, sosyal medyada bir hayli öne çıkmasına rağmen izleyicilerin ilgisini çekme konusunda çok başarılı olmadı.

Zaten yayın saati de çarşamba akşamları daha geç bir saate alınan dizinin 20. bölümde de final yapacağı ortaya çıktı.

Dünya Hali dizisi 18. bölümü ile geçtiğimiz çarşamba günü ekrana gelmişti. Finale sadece iki bölüm kaldı. 8 Aralık Çarşamba günü 19. bölümünün yayınlanacağı açıklanan Dünya Hali dizisi, 15 Aralık günü ise son kez izleyicinin karşısına çıkacak.