Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den klasik haline gelen Tozkoparan dizisiyle ilgili önemli karar!

TRT1’den klasik haline gelen Tozkoparan dizisiyle ilgili önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2018 yılından bu yana yayınlanmakta olan Tozkoparan isimli çocuk dizisinin yeni versiyonu hazırlanıyor… Toplam 3 sezon devam eden proje çocukların ilgisini çekti. Zaman zaman ünlü isimlerin de yer aldığı Tozkoparan dizisi için hazırlıklar devam ediyor.

Bir dönem Burak Kut ve Cemal Hünal gibi önemli isimleri de kadrosunda barındıran Tozkoparan dizisinin dördüncü sezonu yine çok etkili bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile geliyor… Tozkoparan İskender Zafer ile Tozkoparan İskender 1071 isimli sinema filmleri ile de projeye farklı bir yorum getirilmişti… Tozkoparan serisi hem dizi hem sinema olarak şimdiye kadar ilgi gördü. Yeni sezonda da projeye devam edilmesi kararı verildi.

Yeni sezon ile ilgili en önemli gelişme yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı gibi çok önemli bir ismin yer alması oldu… TRT1’de artık gelenek haline gelen Tozkoparan dizisinin farklı versiyonlarla ekranda yer alması durumu bu sezon da sürecek.

Kalk Gidelim dizisinde Ercan karakteri ile dikkatleri çeken Hayrettin Karaoğuz’un da kadrosunda yer aldığı Tozkoparan serisinin yeni döneminde Berat Efe Parlar, Alperen Efe Esmer ve Tuana Naz Tiryaki rol alacak.