Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisi her bölümde çıtayı daha da yükseltiyor!

Ramo dizisi her bölümde çıtayı daha da yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan Ramo dizisi sanki ilk sezon hiç yaşanmamış gibi, sanki yeni başlamış gibi müthiş bir tempo tutturdu. Dizinin Adana’da çekilen ve beklentilerin altında kalan bölümlerinden sonra ikinci sezon akılları aldı desek yanlış olmaz. Cihangir karakteriyle Olgun Şimşek’in diziye olumlu bir katkı yaptığını da söylemek yanlış olmayacaktır.

Yönetmen Çağatay Tosun’un el attığı Ramo dizisinin ikinci sezonu öyle etkili sahnelerle ilerliyor ki, izleyiciler ilk sezonda bulamadıkları birçok şeyi yeni dönemde ekranda görmenin mutluluğunu yaşıyor. Sosyal medyaya da yansıyan Ramo hayranlarının yorumları çıtanın ne kadar yukarıya çıktığını da anlatmaya yetiyor.

Bir dizi hayranı, “Bu nasıl bölümdü? Bu nasıl bir fragman? Her seferinde çıtayı bu kadar yükseğe nasıl çıkartabiliyorsunuz? Tek kelimeyle harika bir dizi Ramo” yorumuyla dikkat çekti ve birçok kişi de bu yoruma destek verdi. Dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor. Sahnelerin gerçekçi olması için sette her ince ayrıntı düşünülüyor.

Murat Yıldırım’ın dediği gibi “İzlemeyen çok şey kaçırır, çok üzülür”… Ramo dizisinin 13. bölümüne yönelik de izleyicilerin çok olumlu dönüşleri oldu. Şimdi ise 14. bölüm heyecanı yaşanıyor. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.

Cihangir, “Oğlumun toprağı soğumadan Ramo’nun işi bitecek!” sözleriyle Taner’in intikamını alacağını gösterirken, aksiyon dolu nefes kesici sahneler heyecanı artırıyor. Hasan’ın vurulması herkesi şoke ederken, Cihangir ve Ramo’nun karşı karşıya olduğu anlarda gerilim doruğa ulaşıyor.

Ramo yeni bölümüyle 2 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!