Ana sayfa Dizi Fragmanları Züleyha güldü, hayat güzelleşti! Bir Zamanlar Çukurova’da herkes tarafını seçsin!

Züleyha güldü, hayat güzelleşti! Bir Zamanlar Çukurova’da herkes tarafını seçsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümleri izleyicileri çok meraklandırıyor. Hikayenin gidişatı öyle farklılaştı ki, geçen sezon yapılan kasvet ve durağanlık eleştirileri ortadan kayboldu.

Hilal Altınbilek’in Züleyha karakteri ile izleyicinin içini ısıtan gülüşü ise 66. bölümde Yılmaz ve Adnan ile bir aile gibi olduğu anlarda yaşandı. Züleyha güldü, dünya daha da güzelleşti… Yılmaz, Züleyha’yı affetti ve ikisi artık kendi yollarında gidecek. Yıllar önce yaşayamadıkları aşklarıı bu sefer çok farklı bir ortamda yaşayacak.

Demir ise annesini kaybetti ama Sevda Çağlayan’ı yanına çekti. Sevda hanıma konak da veren Demir, annesi Hünkar’ı çıldırttı. Hünkar hanım, “Bundan sonra Demir Yaman’ın Hünkar Yaman adında annesi yoktur” diyerek karşı tarafa geçti. Şirket hisselerini de Yılmaz’a devretme kararı veren Hünkar, güç mücadelesinde her şeyi değiştirdi.

Hünkar ve Fekeli aşkının ayrıntılarını da dört gözle bekleyen izleyiciler, 66. bölümü heyecanla bekliyor. Dizi hayranları senaristlerden bu iki karaktere daha uzun sahneler yazmasını istiyor.

Yıllar önce olduğu gibi Sevda ile Hünkar da karşı kamplarda birbirlerine düşmanlıklarını sergilemeye devam edecek. İlginç olan bir başka detay ise Fikret Fekeli ile Yılmaz’ın ilişkisi gerilimli değil, sanki dostluk içinde yürüyecek gibi duruyor. Fikret ile Demir kavgası da ilgi çekecek…

Yılmaz’ın Züleyha’ya “Bizden çalınan hayatı geri alacağız, kimse engel olamayacak bundan sonra bize” sözleri ise izleyicilerin yüreğine dokundu.

İşte 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm fragmanı: