Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde herkes bu sahneyi bekliyor, çok özel olmalı!

Ramo dizisinde herkes bu sahneyi bekliyor, çok özel olmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında çok iyi performans sergileyen Ramo dizisinin hayranların gidişattan son derece memnun. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu, ilk sezonuna göre daha büyük ilgi gördü.

Adana’dan İstanbul’a taşınan set, yeni karakterler, hikayenin yön değiştirmesi ve yönetmen Çağatay Tosun’un büyük çabaları ile Ramo dizisi artık ekranda çok daha güçlü bir pozisyonda bulunuyor.

Dizide Cihangir ile savaşında her geçen gün yeni bir heyecan dalgası yaşayan Ramo’nun gerçekleri öğrenmesi ve Sibel ile barışarak birlikte bu yolda yürümeleri de izleyicilerin en çok istediği şey.

Bu kavuşma sahnesi heyecanla ve merakla bekleniyor. Çok iyi bir sahne olmasını isteyen izleyiciler, sosyal medya yorumlarında barışmanın nasıl yaşanması gerektiğine yönelik bazı izleyici yorumları da var. Aşırı güzel bir barışma sahnesi bekleyen Ramo hayranları, o anların da fazla gecikmesini istemiyor.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in en iyi dizi çifti olarak gören hayranlar, Altın Kelebek için de bu ikilinin şansının yüksek olduğunu değerlendiriyor.

Nefessiz bir şekilde diziyi izlediklerini belirten Ramo hayranları, ikinci sezonda hikayenin ilerlemesini de iyi buluyor ve her yeni bölümü de merakla bekliyor.