Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde izleyici başka söylüyor, senaristler ayrı telden çalıyor!

Ramo dizisinde izleyici başka söylüyor, senaristler ayrı telden çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo, Salı akşamları ekranda yer almaya devam ediyor. Adana’da çekilen dizisinin setine geçtiğimiz gün tüm BKM projelerinde olduğu gibi ara verildi. Koronavirüs nedeniyle verilen bu aranın ne kadar süreceği henüz bilinmiyor.

Dizinin 11. yeni bölümü ise 24 Mart Salı akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. Ramo dizisinde izleyicilerin istekleri ile senaristlerin çizdği yol arasında uçurum olmaya başladı. Bunun sebebi de Cemre Baysel’in hayat verdiği Fatoş ile Görkem Sevindik’in canlandırdığı Boz ve İlhan Şen’in canlandırdığı Neco arasındaki aşk çekişmesi…

Ramo dizisinde izleyici başka söylüyor, senaristler ayrı telden çalıyor! 7

Boz ve Fatoş birbirlerini çok önceden bu yana seviyor. Ama aile kararı gereceği Neco ile Fatoş evlendi. Sibel de Ramo’ya vardı. Sonuçta bu şekilde de sulh sağlandı. Şimdi Fatoş, Boz’dan hamile ve Neco’dan boşanmak istiyor. Neco ise zorunlu buluşmaları sırasında Fatoş’a sevdalandı.

Dizinin önemli bir takipçi grubu Fatoş ve Neco karakterlerini birbirlerine o kadar çok yakıştırdı ki, bunların aşk yaşamasını çok istiyordu. Ancak senaryoda Fatoş ile Boz’un aşkına doğru bir gidişat var. Fatoş’un hamileliği de zaten bu durumun tescili gibi…

Ancak sosyal medyada hala Neco ve Fatoş aşkının yaşanabileceğini düşünen ve senaristlere mesajlar yollayarak etkilemeye çalışan bir grup izleyici var.

Ramo dizisinde izleyici başka söylüyor, senarist farklı telden çakılıyor. Bu Neco – Fatoş – Boz üçgeni nasıl çözülecek bilinmiyor.