Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde ne büyük bir akıllılık yaptılar!

Ramo dizisinde ne büyük bir akıllılık yaptılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının sürpriz işlerinden birisi de Ramo dizisiydi… Ocak ayında başladığında bir grup izleyici büyük beğeni ile yapıma tutuklu kaldı.Ancak ilk sezon beklenen reytingler gelmedi, dizi hep arafta kaldı… Mart ayında ise pandemi nedeniyle birçok dizi gibi Ramo’nun da çekimleri durduruldu.

Asılında pandemi olmasa ve Ramo devam etse belki de sezon sonunda final bile yapabilirdi. Pandeminin en çok yaradığı dizinin Show TV’nin Cuma akşamları ekrana getirdiği Ramo olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü verilen arada ekip çok iyi çalıştı. Oyunculardan ayrılanlar da hikayeye yeni katılanlar da oldu.

İkinci sezonu başladığında adeta baştan aşağıya değişmiş bir yapım bulduk. Belki bazı karakterler yerindeydi ama hikaye de anlatım şekli de değişmişti. Bunda yönetmen Çağatay Tosun’un büyük bir etkisinin olduğunu da hemen aktaralım.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar büyük bir değişim geçirmesinin yanı sıra çok akıllı bir karar alan Show TV, Salı gününden Cuma’ya diziyi taşıdı. Bu karar da yerindeydi ve hala da bu değişim rüzgarının etkisiyle Ramo, ekranda güçlü bir konumda bulunuyor.

6 Kasım Cuma günü yayınlanan dizinin 19.bölümünün total ve ABC1 gruplarında 5’ün üzerinde reytingler alması çok önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. AB’de ise 4,5’larda bir oran tutturuldu… Dizi, totalde Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar’ın ardından en çok izlenen 3. dizi konumunda.

AB ve ABC1 gruplarında ise en çok izlenen ikinci dizi olmayı da başardı. Ramo dizisinin sezon boyunca bu güçlü performansını sürdürmesi bekleniyor. Hem de birçok ekranda farklı farklı diziler olmasına rağmen, Ramo’nun başarısı göz kamaştırıyor.

İşte 6 Kasım Cuma reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ramo dizisinde ne büyük bir akıllılık yaptılar! 7