Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden kötü haber! Final yapıyor! Kaç bölümkaldı?

Ramo dizisinden kötü haber! Final yapıyor! Kaç bölümkaldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yıl Adana’dan başlayan Ramo’nun hikayesi, yeni sezonda İstanbul’da devam etmekteydi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları diziyle ilgili gelen son haber, izleyicisini üzdü. Cuma akşamları yayınlanan dizi, rakipleri karşısında beklenen reytingleri alamıyor. Heyecanlı ve aksiyonu yüksek olan Ramo için ne yazık ki final kararı verildi!

Show TV’nin aldığı karar kısa bir süre önce ortaya çıktı. Kanalın fenomen dizisi Çukur’un Mayıs sonunda final yapacağı haberinin ardından, Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisinin de 2 bölüm sonra final yapacağı öğrenilmişti.

Ramo dizisinden gelen son gelişme ise izleyenleri üzdü! Dizinin final haberini, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi.

Habere göre, Ramo dizisi için final kararı alındı ve 5 bölüm sonra ekrana veda edecek! BKM imzalı dizinin Show TV ile 2 yıllık bir anlaşma yaptığı da belirtilmekte.

Anlaşma süresinin sona ermesi ile birlikte dizinin bayramdan önce ekrana vedası söz konusu. Adana’dan İstanbul’a gelen dizinin hikayesinin Ramo’nun yeniden Adana’ya dönme hayaliyle birlikte bitişine de tanıklık edeceğiz!

Bir değişiklik olmazsa, yarın (2 Nisan Cuma) 38. bölümü yayınlanacak olan dizinin 5 bölüm sonra ekrana veda edeceği ifade ediliyor.

Bakalım Ramo, finalde tüm büyük patronları öldürüp, kurulan düzeni de bozarak İstanbul’u kurtarıp Sibel ve ailesi ile Adana’ya mutlu hayatına dönebilecek mi?

38. bölümde neler olacak…

Yeni bölümde ise izleyenleri yine heyecanlı anlar bekliyor.

Silahtar’a ulaşabilmek için Bulgaristan’da kurduğu oyunu ters giden Ramo, hiçbir gücünün olmadığı bir ülkede bir yandan Silahtar’a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Doğu’yu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Onu kurtarmak için yaptıklarının bedeli düşündüğünden daha ağır olacaktır. En beklemediği anda Doğu’nun annesiyle ilgili bilgiye ulaşan Sibel, bu sırrı koruyabilmek için harekete geçer.

Hasan ise Afet’i kaybetmemek için uğraşmaktadır. Sarraf’ın ölümünü kullanarak Serdengeçtilerin en tepedeki kişiye ulaşmayı hedefleyen Şerif’in attığı beklenmedik adımlar Ramo’yu büyük bir tehlikenin eşiğine getirir.