Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Hande Erçel-Kerem Bürsin hayranları kusura bakmasın! ‘En Popüler Çift’ başka diziden çıktı!

Sen Çal Kapımı ve Hande Erçel-Kerem Bürsin hayranları kusura bakmasın! ‘En Popüler Çift’ başka diziden çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her hafta heyecanlı bölümlerle ekrana gelen diziler arasındaki kıyasıya rekabet sürerken, sosyal medyada ise bambaşka bir rekabet göze çarpıyor. Dizilerin izleyicileri, oyuncuların hayranları, izledikleri yapımları yükseltmek için sürekli yorumlar yapıyor, paylaşımlar ve mesajlarla beğendikleri dizileri ve oyuncuları gündemde tutuyorlar.

Bu konuda özellikle Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı hayranları önde gidiyor. Dizilerinin reytinglerinin düşmesini engellemek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar ve sosyal medyada diziyi ayakta tutuyorlar.

Bu durum reytinglere ne kadar yansıyor ya da yansıyor mu ölçülmesi pek mümkün değil. Göreceli bir yansıma olduğu tahmin ediliyor ama net bir sonuç almak zor.

Dizilerle ilgili farkındalık yaratmak adına izleyiciler, sosyal medyada sürekli paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar. Kimi zaman reytinglerle çok zıt durumlar ortaya çıkıyor sosyal medyanın verilerine bakıldığında.

Örneğin sezonun en çok izlenen ve en çok reyting alan yapımlarının başında gelen TRT’nin Masumlar Apartmanı dizisi, sosyal medyada yapılan ölçümlemelerde ilk 10 dizi arasına hiç giremedi.

Ne en popüler çift, ne en çok konuşulan kadın veya erkek oyuncu ne de en çok konuşulan dizi kategorilerinde ilk 10’da yer alamıyor. Fakat reytinglerde bir numara.

Sen Çal Kapımı ve Hande Erçel-Kerem Bürsin hayranları kusura bakmasın! 'En Popüler Çift' başka diziden çıktı! 9

Sen Çal Kapımı dizisi ise tam tersi bir durum yaşıyor. Ortalama bir reytingle ekranda zar zor kalmaya çalışan Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyada ilk 10 listelerinde kimseye birinciliği kaptırmıyor!

Aylardır ilk sırada yer almayı başaran dizinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin de yine çok konuşulan isimler arasında.

Ancak Somera’nın yaptığı son ölçümlemede ‘En Popüler Dizi Çifti’ kategorisinde Erçel ve Bürsin’in dizide oynadıkları Eda ve Serkan’ın ilk 5 arasında son sırada olması büyük dikkat çekiyor!

Sen Çal Kapımı ve Hande Erçel-Kerem Bürsin hayranları kusura bakmasın! 'En Popüler Çift' başka diziden çıktı! 10

İlk sırayı alan çift ise tablonun diğer dikkat çeken konusu. Atv ekranlarında yayınlanan ve Pazartesi akşamları ekrana gelen Maraşlı dizisi, sosyal medyada pek çok kategoride diğer dizileri, dizi çiftlerini ve oyuncuların sosyal medyadaki popülerliğini fena halde sarsıyor!

Somera’nın 24-31 Mart haftasını baz alarak yaptığı ölçümlemede “En Popüler Çiftler’ kategorisinin ilk sırasına Alina Boz ve Burak Deniz’in Maraşlı dizisinde oynadıkları Mahur ve Maraşlı’nın yerleşmesi de güzel bir sürpriz.

Diğer rakiplerinden farklı olarak henüz yeni bir dizi olmasına karşılık özellikle son 4-5 haftalık süreçte sosyal medya listelerine hızlı bir giriş yaparak ilk sıraları zorluyorlar farklı kategorilerde.

Listenin 2. sırasında ise Show TV’nin dizisi Alev Alev’de Hazar Ergüçlü ile Berker Güven’in hayat verdikleri Çiçek ve İskender var.

3. sırayı ise Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez’in hayat verdikleri Yamaç ve Efsun alıyor.

4. sırada da Baraj dizisinin Nazım ve Nehir’i Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman ikilisi görülüyor.