Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman’ın başrolündeki Adım Başı Kafe dizisinden sevindiren haber!

Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman’ın başrolündeki Adım Başı Kafe dizisinden sevindiren haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dijital bir platform için çekilecek olan Adım Başı Kafe dizisiyle ilgili çalışmalar bir süredir devam ediyordu. Başrolünde Zeynep Çamcı ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden Emrah Kaman’ın başrolünde oynadığı diziye katılan yeni isimler de geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

Zeynep Çamcı, uzun süredir ekranlarda yoktu. En son Fox TV’de yayınlanan Adı Zehra isimli dizide oynamıştı. 2018 yılında ekrana gelen bu dizinin ardından Çamcı Gain dijital platformunda yayınlanan Terapist adındaki bir dizide rol almıştı.

Şu sıralar Adım Başı Kafe dizisiyle anılan Çamcı, yeni dizisinde Emrah Kaman ile başrolü paylaşacak. Diziye ayrıca Şenay Gürler ve Burak Satıbol’un da katıldığı kısa bir süre önce öğrenilmişti.

Son olarak senarist Burak Aksak’la birlikte Netflix Türkiye’de yayınlanan ve başrolünde Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın rol aldıkları 50m2’nin yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir, Adım Başı Kafe’nin de yönetmenliğini üstleniyor.

Üs Yapım imzalı Ebru Aydemir ve Erdal Şahin’in senaryosunu yazdığı Adım Başı Kafe dizisiyle ilgili son haber ise Gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi.

Merakla beklenen dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı ifade ediliyor. Bir süredir çalışmaları devam eden komedi dizisinin yayın tarihi ise henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.