Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor

Ramo dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Ramo dün akşam 37. bölümüyle ekrana geldi. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünü oynadıkları dizi, yine heyecanlı anlara sahne oldu. Her bölümde izleyenlerin tahmin etmekte zorlandığı hikayede ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yeni bölümde bir sürpriz oyuncunun diziye katılacağı da gelen bilgiler arasında.

Cuma akşamlarının merakla beklenen yapımı olan Ramo’nu yönetmenliğini Çağatay Tosun yapıyor. BKM imzalı dizi, geçtiğimiz sezon Adana’da başlamıştı.

Yeni sezonda hikayesi İstanbul’a taşınan dizinin 3. sezonu da böyle giderse garantileyeceği görülüyor. İlginin devam ettiği diziyle ilgili her hafta yeni bir sürpriz yaşanıyor.

Bu haftaki bölümde Ramo, büyük patron Kaptan’ın yanına gittiğinde şoke edici bir manzara ile karşılaştı. Kaptan, Sibel’i alıkoymuştu. Ramo’nun artık büyük bir derdi vardı, Kaptan’a yakalanan Sibel’i kurtarmak!

Dizi yeni bölümüyle geçtiğimiz haftalardaki reytinglerini korudu. Sosyal medyada #BüyükDert etiketi ile Twitter Türkiye’de 1 saat 20 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Önümüzdeki bölümlerde de aynı heyecan sürecek. Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 38. bölümünde bir sürpriz karakter ortaya çıkacak.

Ramo dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre Silahtar isimli karakteri Renan Bilek canlandıracak. Bilek’in rolünün 39. bölümde de devam edecek.