Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisi güzelleşiyor, İlayda Alişan’ın bunda payı büyük!

Masumiyet dizisi güzelleşiyor, İlayda Alişan’ın bunda payı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gold Film imzalı olan Masumiyet dizisi, her geçen hafta hikayesi ile daha da güzelleşiyor. Dizi hayranları kadına şiddet konusunu merkezine alan Fox TV yapımına daha da çok bağlanıyor. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ üçlüsünün de çok iyi seçimler olduğu daha ilk bölümde ortaya çıktı.

Ayrıca İlayda Alişan adeta bugüne kadarki en güçlü performansını yansıtan bir rolde…Ela karakterinin duygularını, hisselerini ekran başındaki izleyicilere geçirebilme gücüne sahip olan oyuncu gerçekten kariyerinin en başarılı canlandırmalarından birisine imza atıyor.

2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisiyle başladığı yolculukta, Benim Adım Gültepe’de Nurten olarak da izlediğimiz oyuncu, Bana Sevmeyi Anlat ve Rüya isimli dizilerin ardından Çukur’a geçmişti… Akşin karakteri ile Çukur’un en sevilen ve sosyal medyada da en hızlı yükselen genç ismi olan İlayda Alişan, birbiri ardına roller canlandırdı ve hayranlarını da adeta mest etti.

Hakan Muhafız dizisinde Aylin karakterine hayat verdikten sonra Şampiyon isimli TRT1 dizisinde Neslihan karakterini canlandıran oyuncu, şimdilerde ise Masumiyet isimli Fox TV dizisinde Ela Yüksek’e hayat veriyor. Dizinin hayranları oyuncunun her hafta daha da güçlü performansına şahitlik ediyor.

Gain platformunda Terapist isimli dizide Özlem olarak da izlediğimiz oyuncu, her rolün hakkını veren bir 10 yıllık kariyere sahip. Şimdi de edindiği tecrübeleri Ela karakteri üzerinden izleyicilerin yüreklerini sızlatarak ilerliyor…

Masumiyet dizisinin kadına şiddet temalı hikayesinde, güçlü ama suçlu ile zayıf ama adalet arayanların masumların mücadelesine tanıklık ediyorsunuz.

Aynen gerçek hayatta olduğu gibi parasının ve ilişki ağının gücünü kullanan bir ailenin genç bir kadını nasıl hayatı dar ettiğini görüyorsunuz. Ayrıca Serkay Tütüncü de Ilgaz karakterinde gayet iyi bir oyunculuk sergiliyor ve Hülya Avşar bile kendisine hayran kaldığını söylemeden duramamıştı.

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü ikilisinin yükselttiği Masumiyet, iyi reytingler de almaya devam ediyor. Dizinin güçlü hikayesi izleyicileri de ağır ağır bu yapıma doğru çekiyor.

İşte Masumiyet dizisinin 6. bölümünden 2. fragman: