Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da beklenmeyen ayrılık! İki oyuncu birden diziye veda etti!

Kırmızı Oda’da beklenmeyen ayrılık! İki oyuncu birden diziye veda etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine dün akşam iki oyuncu birden veda etti. Dizinin başından beri kemik kadroda yer alan isimlerin gidişi, izleyenleri de üzdü. Hüzünlü bir vedanın yaşandığı 30. bölümden sonra, Doktor Hanım’ın yanında çalışacak doktorların kimler olacağı da merak konusu şimdi.

Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım ile birlikte çalışan Piraye ve Deniz, ilişkilerinde önemli bir karar aldı. İkili, evlenmeye karar verdiler. Evlilik kararlarını Doktor Hanım’a da bildirdiler.

Piraye ve Deniz, şehir dışında yaşama kararı aldıklarını ve klinikten ayrılacaklarını da belirttiler. Klinikte ikili için bir veda yemeği düzenlendi. Birlikte yemek yiyip pasta kesen ekibe Deniz ve Piraye’nin vedası da duygusal anlara sahne oldu.

Kırmızı Oda'da beklenmeyen ayrılık! İki oyuncu birden diziye veda etti! 8

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisindeki veda, izleyicileri de üzdü.

Piraye karakterine hayat veren Tülin Özen ve Deniz’i oynayan Burak Sevinç, böylece diziye veda etmiş oldular. Geçtiğimiz haftalarda da Ayşe karakterini oynayan Meriç Aral diziye veda etmişti.

Kırmızı Oda'da beklenmeyen ayrılık! İki oyuncu birden diziye veda etti! 9

Böylece kemik kadrodan 3 kişi ayrılmış oldu. Pek çok ünlü isim diziye bir hikaye ile konuk oluyor ve bir kaç bölüm sonra veda ediyor ama kadrodaki oyuncuların gidişi ile birlikte yerlerine kimlerin geleceği de merak konusu oldu.

İşte Piraye ve Deniz’in klinikteki son sahneleri: