Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin bu kadar güçlü dönüşünün perde arkasındaki adam!

Ramo dizisinin bu kadar güçlü dönüşünün perde arkasındaki adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ilk sezonu Adana’da geçen Ramo dizisinin 12. bölümüyle geçtiğimiz Cuma günü ekrana dönüşü bambaşka oldu. Hikayesi yenilenen, oyuncu kadrosunda farklılıklar yaşanan Ramo’ya müthiş bir dinamizm ve güçlü bir aksiyon giriş yaptı.

İşte bu başarılı çıkışın arkasında bir isim var… Murat Yıldırım’ın hem sosyal medyada paylaştığı hem de röportajlarında belirttiği bu kişi yönetmen Çağatay Tosun… Ramo dizisindeki yükselişin en önemli sırrı ünlü yönetmenin hanesine yazıldı…

Murat Yıldırım da zaten 12. bölüm öncesinde yaptığı açıklamada yönetmen arkadaşını tebrik etmiş ve çok iyi bir bölümün yayınlanacağını, izlemeyenlerin çok şey kaçıracağını söylemişti. Çağatay Tosun ile Suskunlar dizisinde de birlikte çalışan Murat Yıldırım, sonunda aradığı rolü de bulduğunu göstermiş oldu.

Ramo dizisinin bu kadar güçlü dönüşünün perde arkasındaki adam! 7

Murat Yıldırım, “Suskunlar’dan sonra Ramo’da birlikteyiz. En iyi yönetmen Çağatay Tosun. Olabilecekleri bekleyin” notuyla paylaşım yapmış ve dizinin çok etkili bir dönüş yapacağının ilk işaretlerini vermişti.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile de başarılı bir uyum yakalarken, yeni sezonun çok daha etkili sahnelerle devam edeceğinin mesajlarını da verdi. İzleyiciler ise gelinen durumdan son derece memnun. Bir izleyici, “12. bölümü diken üstünde izledim. Bu kadar mı aksiyon bol olur. Yapıyorsun bu işi Çağatay Tosun” diye yorumda bulundu. Cuma günlerini iple çektiklerini belirten Ramo dizisi hayranları, 13. bölümün heyecanını yaşıyor.

Cihangir rolüyle diziye katılan Olgun Şimşek de güçlü bir oyunculuk performansı ile Ramo’ya önemli katkılar yapabileceğini 12. bölümden göstermişti. Ramo dizisinin 13. bölümünden yeni görüntüler de aksiyonun bol olacağını anlatmaya yetiyor.