Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi

Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam Show TV’de 34. bölümü yayınlanan Ramo dizisinde heyecanlı gelişmeler yaşanırken, herkesin nefesini tuttuğu bazı sahneler de vardı. Dizideki aksiyon sürerken, izleyicinin en çok merak ettiği bölüm, Sibel ve Ramo’nun düğünü oldu. Daha önce düğünlerini basan kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutulan iki aşığın, yine bir sorun çıkıp evlenemeyeceği ihtimali de vardı.

Her ne kadar düğünün davetsiz misafirleri Şerif ve Mazhar çıkıp gelse de sorunsuz bir şekilde daha küçük bir davetle sonunda Sibel ve Ramo evlenmeyi başardı! İkinci kez evlenen çiftin mutlu anların, ekran başındakilerin de uzun süredir bekledikleri bir olaydı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünü oynadıkları dizide, Sibel’in öldüğünü sanıp büyük acı yaşayan Ramo, sonunda onun sağ olduğunu öğrenmiş ve oynadığı oyunla Mazhar ve büyük patronun onu bırakmalarını sağlamıştı.

İki aşığın göz yaşları içindeki kavuşmasının ardından, artık bir an önce evlenmeleri de izleyici için güzel bir gelişme oldu. Düğünde herkesin gözleri Sibel’in üzerindeydi.

Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi 10

Esra Bilgiç, başarılı oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de beğenilen bir isim. Ekranda oyuncuyu bir kez daha gelinlikle gören izleyenler, her seferinde farklı tarzda gelinlikler giymesinden de hayli mutlu.

Sosyal medyada da her gelinlikli sahnenin ardından çok beğendiklerini ifade ediyor izleyiciler. Son bölümdeki gelinliği ise çok daha özel ve dikkat çekiciydi. Tüm zarafetiyle gelinliği taşıyan Esra Bilgiç’in güzelliği de ekrana yansıdı.

Dizinin takipçilerinden bazıları da gelinliği çok beğendikleri ve Esra Bilgiç’in de çok iyi taşıdığı yorumlarını yapıyorlar.

Bilgiç de yayından önce instagram sayfasından gelinlikli pozlarını paylaşmıştı. İşte o paylaşımlar…

Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi 11

Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi 12

Ramo dizisinin yeni bölümünde Esra Bilgiç gelinliğiyle peri kızı gibiydi 13

İşte dizinin 34. bölümündeki o nikah sahnesi…