Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’da ilginç durum! Aynı dizide 4 kez evlendi!

Ramo’da ilginç durum! Aynı dizide 4 kez evlendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Ramo, dün akşam 34. bölümüyle yine bir düğüne sahne oldu. Dizi, geçtiğimiz sezon başlamış ve pandemi arası verdikten sonra yeni sezonda devam etmişti. İlk sezonda Adana’da çekimleri yapılan dizi, yeni sezonda ise İstanbul’a hikayesi taşınmış ve bazı karakterler de diziden ayrılmıştı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizi, Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından. Show TV’nin aksiyonu bol dizisinde her hafta izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşanmakta.

Babasını öldüren ve kirli işlerle uğraşan bir yapının içine giren Ramo, onlardan olduğu görüntüsüyle düzeni yıkmaya kararlı! Bu sırada ailesinin ve kendisinin başına da olmadık işler geliyor! En büyük imtihanı da büyük aşkı Sibel ile veriyor.

Her seferinde bir başka tehlikenin içinden alıp çıkardığı Sibel ile 34. bölümde bir kez daha evlendi Ramo. Dizinin yeni bölümündeki nikah sahnesi sonrasında sosyal medyada da ‘sonunda kovuştular’ yorumları yapılıyor.

Ramo'da ilginç durum! Aynı dizide 4 kez evlendi! 8

Bu evlilik ile birlikte dizide Sibel’i oynayan Esra Bilgiç de 3 kez gelinlik giydi ve 4 kez nikah masasına oturdu. İlk evliliğini dedesinin ısrarıyla ve hiç istemeden Ramo ile yapan Sibel, 2. evliliğini ise Cihangir’in oğlu Taner ile yaptı.

Daha sonra Ramo ile yeniden evlenmek isterken düğünleri basıldı. Kanlı çatışmanın ardından ise Mazhar’ın eline düşen Sibel kurtuldu. Bu kez Ramo işi sağlama aldı ve hızlıca nikahı bastı!

Dizideki bu gelişmelerle birlikte sosyal medyada yapılan bir yorum da gülümsetti… İşte o paylaşım…

Ramo'da ilginç durum! Aynı dizide 4 kez evlendi! 9