Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo haksız şekildi bitirildi, peki yerine ne geldi?

Ramo haksız şekildi bitirildi, peki yerine ne geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Ramo dizisine tutuklu kalan izleyiciler, ne yazık ki veda etmek durumunda kaldı… 16 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 40.bölüm ile birlikte final yapan Ramo dizisi geride gözü yaşlı milyonlarca hayran bıraktı.

Show TV’nin yeni stratejisi tüm dizilerini bitirip, Haziran’dan itibaren yeni dizilerle izleyicilerini tanıştırmaya başlamak… Ancak yeni dizilerin var olan yapımların elde ettikleri güce ulaşıp ulaşamayacaklarının bir garantisi yok. Riskli bir adım atan Show TV, Ramo gibi kendisini kanıtlamış bir dizinin 3. sezon onayını vermeyerek büyük bir hata mı yaptı? İşte bunu önümüzdeki dönemde göreceğiz.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Ramo dizisi, son kez ekrandaydı. Dizinin hayranları bu durumu haksızlık olarak nitelendiriyor. Zira hem hikaye hem oyunculuklar hem başrol kimyası tutmuştu. Reytingler de kötü denebilecek bir noktada değildi…

Sonuç olarak Ramo bitti. Peki yerine ne geldi? Tabii ki bir Show TV klasiği olan Güldür Güldür Show geldi…

Show TV’den yapılan duyuruya göre 23 Nisan Cuma gününden itibaren Güldür Güldür Show’un yeni bölümleri yayınlanacak.

Bu da kanalın eski reflekslerine geri döndüğünü gösteriyor. Güldür Güldür Show uzun bir süre Cuma günleri yeni bölümleriyle ekranda olmuştu. Ramo gelince ise program en son Salı akşamları yayınlanmaktaydı…

Show TV’nin duyurusu şu şekilde oldu:

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’da eğlence yeni gününde hız kesmeden devam ediyor. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show, 23 Nisan’dan itibaren her Cuma Show TV’de.

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, sevilen kadrosu ve kahkaha dolu skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Güldür Güldür Show, 23 Nisan’dan itibaren her Cuma saat 20.00’de Show TV’de.