Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ramo’ya öyle bir tuzak kuruldu ki çıkabilirse bravo! Yeni patron Şerif ise herkesi şaşırttı!

Ramo’ya öyle bir tuzak kuruldu ki çıkabilirse bravo! Yeni patron Şerif ise herkesi şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Ramo, dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. BKM imzalı dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç başrollerde oynuyor. Dizinin yeni bölümünde ortaya çıkan bir başka büyük patron ortalığı karıştırırken, en sevindirici haber ise Sibel’in yaşıyor olmasıydı. Mazhar’ın kaçırıp evine getirdiği Sibel ve Ramo’nun hayatı, oynanan büyük oyunun farkedilmesine bağlı!

Her bölümüyle izleyiciyi şaşırtmaya devam eden Ramo dizisinde, yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Emre Kınay’ın oynadığı Şerif karakteri diziye dahil oldu ve ilginç bilgileri de beraberinde getirdi. Ramo’nun Sibel’in kaçıran ve hastabakıcı kılığına giren adamı bulmasından sonra işler başka bir yöne kaydı!

Adamı hırpalayan Ramo, nezarethaneye atılırken, oraya gelen Şerif’in daha sonra 3 büyük patrondan birisi olduğu ortaya çıktı! Ramo, bu gerçeği öğrendiğinde Şerif ona büyük bir tuzak kurdu!

Bir hurdalıkta direksiyona kelepçelenen Ramo kurtulmaya çalışırken, Şerif de Mazhar’ın evine gidip oyunu anlattı. Ramo’ya Sibel’i büyük patronların öldürdüğünü söyleyip onun ihanet edip etmeyeceğini öğrenmek için böyle bir tuzak kurduklarını aktardı.

Ramo'ya öyle bir tuzak kuruldu ki çıkabilirse bravo! Yeni patron Şerif ise herkesi şaşırttı! 7

Ramo, hurdalıkta ölümden kurtulup Mazhar’ın evine geldi ve ona silah çekti. Tam o sırada Sibel üst katta Şerif ve adamlarıyla duruyordu. Ramo’yu uzaktan izleyen keskin nişancılar, Şerif’in emrini beklerken dizinin bölüm finali geldi.

Ramo’nun tuzağa düşmesi, büyük patronlara ihanet etmesi, gözlerinin önünde önce Sibel’in, sonra da kendisinin ölümü demek! Pek çok tuzağı zekice çözen Ramo’nun bu noktada nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu! Yine çok şaşırtacak ve arka planda bambaşka bir oyunun olduğunu düşünüyor izleyici şimdiden! Bakalım Ramo, nasıl bir planla çıkacak bu işin içinden?

Ramo, dün akşam yayınlanan 32. bölümüyle reytinglerde kanalın yüzünü güldürürken, sosyal medyada da konuşuldu. Türkiye’de 9 saat 25 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Bu arada Emre Kınay’ın diziye katılması da ayrı bir heyecan yaşattı. Daha önce büyük patronlardan birisi ortaya çıkmıştı. Ramo’nun sokakta yaşayan bir kişi sanıp çay ısmarladığı adam, daha sonra şapkalı büyük patron olduğu öğrenildi.

Ramo'ya öyle bir tuzak kuruldu ki çıkabilirse bravo! Yeni patron Şerif ise herkesi şaşırttı! 7

Bir başka büyük patronun da Emre Kınay’ın oynadığı Şerif karakteri olduğu ortaya çıktı! 3. büyük patron ise bu gelişmelerden sonra merak konusu oldu.

Emre Kınay’ın oyunculuğu ile hızlı ve etkileyici bir giriş yaptığı dizide Şerif ve Ramo arasında daha çok maceralar yaşanacağı da şimdiden anlaşılabiliyor…

İşte o heyecanla izlenen final sahnesi: