Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, resmen aşk sarhoşu! Sevgililer Günü’ne özel poz

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, resmen aşk sarhoşu! Sevgililer Günü’ne özel poz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde tanışıp sevgili olan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın birbirlerine ne kadar aşık oldukları, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına yansıyor. Cavadzade, diziye geçtiğimiz sezon katılmış ve Şahika karakteri ile bambaşka bir değişim yaşatmıştı. Güçlü oyunculuğu ile Yasak Elma’nın ‘kötü kadını’ olarak beğeni topluyor.

Bu arada yeni sezonda Kerim karakteriyle de Gökhan Alkan diziye dahil olmuştu. Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’a aşık olan Kerim, izleyenlerin bir aşk yaşamalarını beklediği ikili kavuşamadan tutuklandı! Oynanan oyunla Kerim cezaevine girerken, Yıldız ile başlama ihtimali olan aşk da yaşanamadı!

İzleyici, 85. bölümden sonra pek çok oyuncunun ayrılmasıyla birlikte büyük değişim yaşayan Yasak Elma’yı şaşkınlıkla izledi bir süre. Gidenler arasında dizinin takipçilerinin içine hiç sinmeyen isim ise Kerim karakteri oldu.

Gökhan Alkan diziden ayrıldı ama giderken hayatının aşkını da bulup gitti adeta! Alkan ve Nesrin Cavadzade, dizi setinde tanıştıktan sonra birbirlerine aşık oldular.

İki oyuncunun bu birlikteliği, Gökhan Alkan’ın diziden ayrılmasından sonra gün yüzüne çıktı. Şimdi iki sevgili, aşklarını doya doya yaşarken, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde ikilinin bir binanın balkonundaki romantik anlarından sonra Nesrin Cavadzade, adeta aşk sarhoşu gibi durdukları bir fotoğraflarını instagram’dan paylaşarak Sevgililer Günü’ne atıfta bulundu.

İşte Cavadzade’nin o paylaşımı:

blank