Ana sayfa Dizi Haberleri Safiye yeniden kabusu yaşayacak! Masumlar Apartmanı’nda son yaklaşıyor!

Safiye yeniden kabusu yaşayacak! Masumlar Apartmanı’nda son yaklaşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok izlenen ve en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Dizini her bölümü heyecanla izlenirken, yaşanan gelişmelerk de izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bu hafta Safiye’nin yıllar sonra dışarıya çıkma heyecanını merakla bekleyen izleyici, hüsrana uğramıştı.

22. bölüm fragmanı yayınlanan dizide Safiye’nin yaşadığı kabustan tam çıkmak üzereyken, Naci’nin hastalanması ile yeniden aynı sürece döneceği görülmekte. Safiye, annesinin sesini sonunda susturmayı başarmış ve Naci ile dışarı çıkmayı kabullenmişti.

Ancak hasta olan Naci, randevusuna geleceği gün oteldeki odasında düşüp kalmıştı. Yeni bölümde Naci’nin hastaneye kaldırıldığı sahne ve sonrasında Safiye’nin yeniden travma geçirdiği sahneleri izleyeceğiz. Annesinin “Uğursuz” sesi yine kulaklarında yankılanan Safiye, kendisi yüzünden Naci’nin başına bunların geldiği duygusuna kapılacak.

Safiye yeniden kabusu yaşayacak! Masumlar Apartmanı'nda son yaklaşıyor! 8

Başta herkes Han’ın Naci’ye olan tepkisine kızsa da aslında Safiye’nin daha da kötü bir sorunun içine düşmesinden sonra ne kadar haklı olduğu da görülecek.

Naci yeniden iyileşip Safiye ile buluşur mu izleyip göreceğiz ama yeni bölümde izleyiciyi hayli heyecanlı sahneler bekliyor. 16 Şubat akşamı ekrana gelecek olan 22. bölümde, bir başka gelişme daha yaşanacak.

Safiye yeniden kabusu yaşayacak! Masumlar Apartmanı'nda son yaklaşıyor! 9

Geceleri çöp toplamaya çıkan ve çocukluğundaki unutamadığı öğretmeni yerine koyduğu cansız mankenle konuşan Han, bu kez Esra’ya yakalanacak! Durumu nasıl kurtaracağını ise hep birlikte izleyeceği…

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 22. bölüm fragmanı: