Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting birincisi Yasak Elma başarıya doymuyor!

Reyting birincisi Yasak Elma başarıya doymuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma, bu sezona çok hızlı başladı. Beşinci sezonunda üç haftadır reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi, sosyal medyada da büyük bir başarıya imza attı.

Yasak Elma beşinci sezonuna tam gaz devam ediyor. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı dizi son birkaç haftadır reytinglerde birinciliği elden bırakmıyor. Yasak Elma, geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisini dahi geride bırakmayı başardı.

Zaman zaman senaryosundaki saçma gelişmelerle alay konusu olabilen Yasak Elma, zirveye oynamaya devam ederken bir başarıya daha imza attı. Dizinin YouTube’daki hesabının takipçi sayısı 3 milyonu geçti. Böylece Yasak Elma, reyting başarısını bir de sosyal medyayla perçinlemiş oldu.

Reyting birincisi Yasak Elma başarıya doymuyor! 7

Fakat Yasak Elma’nın bu akşamdan itibaren işi biraz daha zor. Zira geçen hafta reytinglerde birinci olamasa da iyi bir başlangıç yapan Show TV’nin iddialı yapımı Üç Kuruş’tan sonra bu hafta TRT 1’in aylardır tanıtımını yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Dev bütçesiyle dikkat çeken ve TRT 1’in çok büyük umutlar bağladığı Alparslan Büyük Selçuklu, Fahriye Evcen ve Barış Arduç gibi çok iddialı iki ismi başrole taşıyor. Dolayısıyla iki iddialı diziyle karşı karşıya kayan Yasak Elma’yı bu haftadan itibaren daha zor günler bekliyor.

Bu arada Yasak Elma dizisinde zorunlu bir ayrılık yaşandığı da ortaya çıktı. Doğan karakterinin yardımcısı Çetin rolünde değişim yaşandı. Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan’ın yardımcısı olarak karşımıza çıkan Çetin’i Erdal Bilingen canlandırıyordu. Ancak Bilingen sağlık sorunları yaşaması nedeniyle yerine Ersel Şibil geçti.