Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting fakiri ama haber zengini TRT1 dizisine final yolu gözüktü!

Reyting fakiri ama haber zengini TRT1 dizisine final yolu gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yaz döneminde tanıtımları yapılan ve absürt komedi hikayesi ile de dikkat çeken Dünya Hali, 28 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluştu. Pelin Abay ile Caner Şahin dizinin başrollerinde yer alıyor…

Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri ne yazık ki kötü gelmeye devam ediyor. TRT1’in tutması için çok çaba harcadığı dizi ne yazık ki, izleyicilerden beklenen ilgiyi görmedi. Sosyal medyada da etkili olabilen Dünya Hali dizisi yapılan araştırmalarda en çok haberi yayınlanan dizilerden birisi oldu.

1 Ocak ile 15 Kasım 2021 tarihleri arasında Medya Takip Merkezi tarafından yapılan araştırmada Dünya Hali yazılı basında en çok haberi yapılan ilk 10 diziden birisi olarak öne çıktı.

Ancak dizinin reytinglerine ve izleyici ilgisine bakıldığı zaman bunun düşük olduğu da ortada. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, konuyu köşesinde değerlendirdi ve Dünya Hali için şu yorumu yaptı:

“‘Dünya Hali’ ilk 10’da yer alıyor yazılı basındaki sıralamada. Beklenen izlenme oranını yakalayamadı. ‘Absürd komedi’ tarzında bir deneme biraz kendi hatasından, biraz da açık kanal izleyicisinin bu tarz yapımlara ilgi duymamasından kaynaklanan bir nedenle, ‘prime-time’ kuşağının dışına taşındı.”

Dünya Hali dizisinin final öncesi 3 bölümü kaldı. 1 Aralık Çarşamba günü dizinin 18. yeni bölümünü saat 22.30’dan itibaren izleyebilirsiniz.