Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler çok kötü, Yalancı dizisi hak etmediği bir duruma düştü!

Reytingler çok kötü, Yalancı dizisi hak etmediği bir duruma düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Yalancı isimli dizinin şimdiye kadar ilk 8 bölümü yayınlandı. Önce Cuma akşamları, son 2 haftadır da salı akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor.

Salih Bademci’nin çok beğenilen İlk ve Son ile Kulüp isimli dizilerdeki güçlü performansının bir benzerini yansıttığı Yalancı, ne yazık ki iyi sonuçlar alamıyor… Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisi çok iyi bir uyum yakalamış olsa da hikayesi de dikkat çekse de dizinin reyting sonuçları yine kötü geldi.

Yalancı dizisinin 8. bölümü oldukça düşük reytingler elde etti. Tüm kişiler ve AB kategorilerinde 26. sırada yer alan dizi, ABC1’de ise 20. durumda bulunuyor.

Bu kadar iyi oyunculuk performanslarına rağmen dizinin oldukça düşük reytingler elde etmesine izleyenler anlam veremiyor. Yalancı dizisindeki bu güçlü oyunculuk performanslarına yazık olduğu değerlendirmesi yapan hayranlar, kaliteli bir yapımın nasıl olur da izleyiciden destek bulamadığını sorguluyor.

Dizide Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu’nun enerjisi ve uyumları da bir hayli iyi görünüyor. İki başarılı oyuncunun çabasına rağmen dizinin daha iyi sonuçlar alamaması durumunda final yapması kaçınılmaz olacaktır.