Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’deki Sana Söz dizisinde reyting sıçraması bekleyenler yanıldı!

Star TV’deki Sana Söz dizisinde reyting sıçraması bekleyenler yanıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Sana Söz dizisi Salı akşamları alternatif bir yapım oldu. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan ikilisinin başrolündeki dizinin tutması için kanal elinden geleni yapıyor.

Sana Söz geçen hafta ilk bölümü ile yayınlandı ve düşük reytingler aldı. Star TV, üst üste tekrar bölümler yayınlayarak diziyi geniş bir kitleye duyurmaya çaba harcadı. Sana Söz’in ikinci bölümünün reytingleri de çok merak ediliyordu.

9 Kasım Salı akşamı yayınlanan dizinin 2. bölümü tüm kategorilerde düşük reytingler alarak, bir çıkış bekleyenleri yanılttı. Polisiye bir hikayesi bulunan dizi ne yazık ki, yine ortalamanın altında oranlar elde edebildi.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 11. sırada yer alan dizi, AB’de ise günü 17. olarak tamamladı. Hiçbir kategoride ilk 10 arasına bile giremeyen dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor.

Sana Söz dizisinin sahneleri ve oyunculuk performansları ise beğeni topladı. Ayrıntılara bakılınca dizi bir hayli emek verilen bir iş konumunda. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin sahneleri de birçok izleyici tarafından ilgi görüyor. Eğlenceli ve enerjik halleriyle de sevilen Elif ve Ömer karakterleri, iyi bir uyum sergiliyor.

İyi bir hikaye ve başarılı oyunculuklara rağmen Star TV dizisi Sana Söz, reytinglerde istenilen noktada değil.

16 Kasım Salı günü yayınlanacak olan Sana Söz dizisinin üçüncü bölümünden ilk fragman da paylaşıldı: