Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler düşüyor, Son Yaz’ın heyecanı artıyor, destek şart!

Reytingler düşüyor, Son Yaz’ın heyecanı artıyor, destek şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Son Yaz dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor ve çok da başarılı bir hikaye ile oyunculuk performansları ile yoluna devam ediyor. Dizinin hikayesinin akış hızı da izleyicileri mutlu ediyor. Tek sorun ise, ilk haftalarda gelen iyi reyting oranlarının yavaş yavaş gerilemesi.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 7.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde büyük bir heyecan dalgası ile karşılaşacaksınız. Akgün, Yağmur’un başına bir şey gelmemesi için büyük mücadele verecek. Kendisinden isteneni yapacak mı, yoksa karşı mı gelecek? Akgün’ün kararı belirleyici olacak.

Yağmur ise tehdit ediliyor. Her şeyden habersiz, Akgün’ün onu kurtarmak için yaptıklarından habersiz şekilde Yağmur, büyük bir tehlikenin tam da ortasında bulunuyor. Yeni bölümde Yağmur’a ne olacağını da dizi hayranları şimdiden çok merak etti.

Canan ve Selim boşandı… Selim, bunun acısını yaşıyor. Canan ise boşanmış bir kadın olmanın getireceği baskılarla yüzleşmeye başlayacak. Son Yaz dizisinin ilk 6 bölümü çok iyi ilerledi. Gerçekçi bir hikaye olması ve olayların da gerçekçi bir çizgide akıyor olması dizinin en önemli artılarından birisi…

Ancak reytinglerin de düzelmesi şart. Fox TV, performansı düşen bir diziyi yayından kaldırma konusunda hiç de tereddüt etmeyen bir kanal. Sonuç olarak Son Yaz dizisi için izleyicilerin ekran başına geçip reytingleri yükseltmesi çok önemli bir adım olacaktır.

İşte Son Yaz’ın 12 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 7. yeni bölümünden ilk fragman: